18-04-2021

Κορονοϊός: Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euroleague

Μετά από αίτημα της ελληνικής ομάδας με βάση τα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται σε όσους βρίσκονται θετικοί στην Ελλάδα

Μετά την έξαρση του κορονοϊού στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ με τουλάχιστον 10 κρούσματα, η Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή των δύο αγώνων των «πράσινων» στη Ρωσία, με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ύστερα από αίτημα της ελληνικής ομάδας.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή, οι «πράσινοι» βάσισαν το αίτημά τους στα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται σε όσους βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Αυτό είχε ως συνέπεια, λόγω της υποχρεωτικής καραντίνας, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να μείνει με λιγότερους από οκτώ αθλητές, που είναι το μίνιμουμ για να διεξαχθεί μια αναμέτρηση.

Βάσει προγράμματος, το «τριφύλλι» θα έπαιζε με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη στις 17 Φεβρουαρίου (εξ αναβολής αγώνας της 6ης ημέρας) και στις 19 του μήνα θα αντιμετώπιζε την ΤΣΣΚΑ, για την 25η αγωνιστική.

Υπενθυμίζεται ότι για τους «πράσινους», αναβλήθηκε το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (07/02) με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, όπως και το ματς με το Περιστέρι για το Κύπελλο, μετά την ανίχνευση νέων κρουσμάτων,

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ