28-02-2021

Μια… ανάσα από το «διαζύγιο» Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Βόβορας

Συνάντηση στο ΟΑΚΑ για να επισημοποιηθεί ο χωρισμός

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έχει το μεσημέρι της Δευτέρας (04/01) συνάντηση στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων (OAKA) με τον Γιώργο Βόβορα και ακολούθως αναμένεται να επισημοποιηθεί το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών.

Βλέπετε, ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση στους «πράσινους» να τερματίσουν την συνεργασία τους με τον 43χρονο έλληνα τεχνικό και να προχωρήσουν με άλλον προπονητή, μετά και την ήττα στο Λαύριο για την Basket League, όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ της Κυριακής (03/01), μετά και τον συγκεκριμένο αγώνα.

Οι εξελίξεις στο στρατόπεδο τους «τριφυλλιού» είναι ραγδαίες τις τελευταίες ώρες, αφού η ήττα από το Λαύριο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Μετά και την άσχημη πορεία στην Euroleague.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών παραμένουν άριστες, αφού άπαντες στον σύλλογο θεωρούν τον 43χρονο προπονητή έναν «στρατιώτη» της ομάδας και πιστεύουν ότι απλώς δεν… κόλλησε στο φετινό σχήμα.

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ υπάρχει «βροχή» από προτάσεις, καθώς πολλοί προπονητές, Έλληνες και ξένοι, είναι στο προσκήνιο και ήδη η ομάδα έχει κάνει το πρώτο… ξεψάχνισμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ