23-10-2020

Το καταφέραμε κι αυτό: Διεκόπη αγώνας πόλο εφήβων Άρη – ΠΑΟΚ: Καταγγελία για εισβολή κουκουλοφόρων

Μέσα πάμε καλά...

Η κατρακύλα του ελληνικού αθλητισμού συνεχίζεται και σήμερα «ανεβήκαμε» επίπεδο αφού καταφέραμε να διακόψουμε αγώνα πόλο εφήβων. Επόμενο βήμα, μάλλον, θα είναι να γίνουν επεισόδια σε παιδικούς αγώνες κρίκων ή ρυθμικής κολύμβησης…

Ο αγώνας υδατοσφαίρισης εφήβων ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο τουρνουά που διοργανώνει, στη Θεσσαλονίκη, ο Φοίβος Συκεών άρχισε αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Το παιχνίδι, στο δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, διεκόπη, σύμφωνα με τον ΑΣ Αρης, ο οποίος γνωστοποίησε το γεγονός, λόγω παρουσίας στο χώρο οπαδών με απρεπή συμπεριφορά.

Στη σχετική ανακοίνωση από τους «κίτρινους» αναφέρεται:

«Ο Α.Σ. Αρης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απόσυρση της ομάδας πόλο εφήβων του συλλόγου από το τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίβος Συκεών.

Δυστυχώς, το Σάββατο (17/10) γίναμε μάρτυρες ενός θλιβερού περιστατικού που μόνο ντροπή πρέπει να προκαλεί για τους εμπνευστές και τους δράστες του. Την ώρα που η ομάδα μας αγωνιζόταν με τον Π.Α.Ο.Κ., περίπου 70 άτομα εισήλθαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, φορώντας κουκούλες, και άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τους νεαρούς αθλητές του Αρη. Πρέπει να σημειωθεί ότι στην κερκίδα βρίσκονταν παιδιά με τους γονείς τους, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες ενός ντροπιαστικού περιστατικού σε αγώνα Εφήβων.

Ο αγώνας, φυσικά, διακόπηκε και η ομάδα μας αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομίας από το κολυμβητήριο. Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη, ο Αρης δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει από το τουρνουά, αφού σε καμία περίπτωση ο σύλλογος δεν προτίθεται να θέσει σε κίνδυνο τους αθλητές και τους προπονητές μας.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τη διοργανώτρια ομάδα, τον Φοίβο Συκεών, τον οποίο ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τη φιλοξενία».