24-10-2020

Συναγερμός στον Ολυμπιακό – Νέο κρούσμα κορονοϊού

Μετά την επιστροφή της αποστολής των «ερυθρόλευκων» από την Ισπανία - Αρνητικά τα υπόλοιπα τεστ

Κρούσμα κορονοϊού ανιχνεύθηκε ξανά σε μέλος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή της αποστολής των «ερυθρόλευκων» από την Ισπανία, όπου έπαιξαν σε τουρνουά προετοιμασίας.

Τα τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη μετά την επιστροφή στην Ελλάδα έδειξαν ότι ένα από αυτά βρέθηκε θετικό στον Covid-19.

Αρνητικά τα νέα τεστ

Έτσι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ολόκληρη η «ερυθρόλευκη» αποστολή πέρασε από νέα τεστ, για να φανεί αν υπάρχει κι άλλος θετικός εντός της ομάδας. Μετά τις εξετάσεις δε βρέθηκε κάποιο νέο κρούσμα.

Λόγω της εξέλιξης αυτής αναβλήθηκε η media day των Πειραιωτών, η οποία θα διεξαχθεί σε νέα ημέρα και ώρα. Να υπενθυμιστεί ότι Ολυμπιακός βρέθηκε τις προηγούμενες ημερες στη Βαλένθια, όπου έδωσε τρία φιλικά με την τοπική ομάδα, την Βιλερμπάν και την Μπάγερν.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στον Αύγουστο βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος στη συνέχεια ξεπέρασε τη συγκεκριμένη περιπέτεια και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, αφού έμεινε σε καραντίνα.