05-03-2021

Ξεπέρασε τον κορονοϊό ο Δημήτρης Ιτούδης – Ευχαρίστησε τους γιατρούς και τον Σωτήρη Τσιόδρα

Στο «Σωτηρία» πέρασε το τελευταίο στάδιο της ανάρρωσής του

Ο Δημήτρης Ιτούδης κατάφερε να βγει νικητής από την περιπέτειά του με τον κορονοϊό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σωτηρία», στο οποίο πέρασε το τελευταίο στάδιο της ανάρρωσής του. Είχε γίνει γνωστό πως είναι θετικός στον ιό στις 8 Αυγούστου. Ο έλληνας τεχνικός αναμένεται πλέον να ταξιδέψει στη Ρωσία για να ξεκινήσει την προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ευχαρίστησε τους γιατρούς και τον Σωτήρη Τσιόδρα.

«Ο προπονητής μας, Δημήτρης Ιτούδης, νίκησε στη μάχη με τον κορoνοϊό. Σήμερα πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Σωτηρία της Αθήνας, στο οποίο πέρασε το τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του. Θα υποβληθεί σε νέους ελέγχους την επόμενη εβδομάδα, πριν πετάξει για τη Μόσχα, για την προετοιμασία της ΤΣΣΚΑ», αναφέρει ο σύλλογος της Ρωσίας.

«Είμαι υγιής και έτοιμος να γυρίσω στην κανονικότητα. Ξέρω ότι πολλοί φίλοι της ΤΣΣΚΑ με υποστήριξαν, μου έστειλαν πολλά μηνύματα και το εκτιμώ. Ευχαριστώ τους γιατρούς και όσους βοήθησαν για την αποθεραπεία μου στην Ελλάδα, πραγματικά ενδιαφέρθηκαν. Ευχαριστώ τους γιατρούς Γαρυφαλλιά Πουλάκου, κ. Συρίγο, κ. Τσιόδρα, τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Παρακολουθώ τις προπονήσεις μέσω βίντεο και βρίσκομαι σε επαφή με τους συνεργάτες μου, πραγματικά μου λείπουν, μου λείπει το μπάσκετ και ανυπομονώ να γυρίσω το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο 50χρονος τεχνικός.

Μετα απο βραχεια παραμονη στο νοσοκομειο, ολοκληρωσα την αποθεραπεια μου απο τον Covid-19 εχοντας κερδισει αυτη την…

Posted by Dimitris Itoudis on Thursday, August 20, 2020

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ