05-03-2021

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Απορρίψαμε τη Nova, ασύμφορη η πρότασή της – Ξεκινάει το Παναθηναϊκός TV

Γιατί οι «πράσινοι» αναφέρθηκαν σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ - Πώς πάρθηκε η απόφαση με το «PAO TV» στα... σκαριά

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την Τετάρτη (19/08) ότι απέρριψε την πρόταση της Nova, καθώς κρίθηκε ασύμφορη, ενημερώνοντας επισήμως ότι προχωράει στη δημιουργία του «Παναθηναϊκός TV». Το «PAO TV» είναι, άλλωστε, στα… σκαριά, ενώ υπάρχει και συμφωνία με την Cosmote.

Οι «πράσινοι» έκριναν ως ασύμφορη την προσφορά που κατατέθηκε από το συνδρομητικό κανάλι για την απόκτηση των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων, ύψους 5,7 εκατ. ευρώ.

Επιχειρηματολόγησαν για την απόφασή τους συγκρίνοντας τα χρήματα που έχουν προσφερθεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός από το ίδιο συνδρομητικό κανάλι, ύψους 11 εκατ. ευρώ, αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ύψους 6,5 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα η Nova κατέθεσε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσφορά ύψους 5,7 εκατ. ευρώ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, πρόταση που απορρίφθηκε ως ασύμφορη.

Σημειώνεται δε ότι η προσφορά αυτή είναι σχεδόν το μισό προσφερόμενο ποσό του ίδιου παρόχου προς τον Ολυμπιακό (11 εκατ. ευρώ) και μικρότερη από εκείνη προς την ΑΕΚ ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Για όλα τα ανωτέρω ο Παναθηναϊκός προχωράει τη δημιουργία του Παναθηναϊκός TV».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ