04-03-2021

Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει ένσταση ζητώντας τη διεξαγωγή του ντέρμπι – Αναβάλλεται το συλλαλητήριο

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ζητήσει την διεξαγωγή του ντέρμπι. Μάλιστα θα στείλει σχετική επιστολή αύριο στα αρμόδια όργανα, τονίζοντας πως θα καταθέσει ένσταση και ζητώντας παράλληλα την ακύρωση του φύλλου αγώνα για το ντέρμπι του Σαββάτου που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Το κενό στον νόμο που υπάρχει σχετικά με την απόφαση του διαιτητή Παππά να μην αρχίσει το ματς και το γεγονός ότι η αναμέτρηση δεν διεκόπη κάνει τους “πράσινους” να θεωρούν πως η ένσταση τους έχει τύχη και για αυτό και θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ζητώντας τον ορισμό του ντέρμπι εντός των επόμενων 15 ημερών.

Επίσης έγινε γνωστό πως αναβάλλεται το συλλαλητήριο που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ και της ΚΑΕ έλαβαν την απόφαση αυτή λαμβάνοντας υπόψη τους τις πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά τους από την ΕΛΑΣ αλλά και από άλλα άτομα, σύμφωνα με τις οποίες υπήρχε μεγάλη πιθανότητα για σοβαρά επεισόδια από τα οποία μόνο «χαμένος» θα έβγαινε ο Παναθηναϊκός.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ