07-05-2021

«Σαρώνει» ο Παναθηναϊκός: Παραμένει πράσινος ο Ράπτης

Ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός τον ήθελε και τον κράτησε

Σύμφωνα με πληροφορίες του trifilara.gr,  η χρυσή «τομή» μεταξύ Παναθηναϊκού και Αλέξανδρου Ράπτη βρέθηκε, και ο 20χρονος Πατρινός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Τριφυλλιού και τη νέα σεζόν. Οι δύο πλευρές υπέγραψαν την επέκταση της συνεργασίας, με τον MVP των τελικών να παραμένει “πράσινος”!

Παρά την πρόταση από τον Ολυμπιακό, ο Ράπτης έριξε… μπλοκ στους “ερυθρόλευκους” και απέδειξε εμπράκτως τη θέλησή του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας διεθνής “αναγκάστηκε” να αγωνιστεί ως διαγώνιος στα play off καλύπτοντας τον Στάροβιτς, ο οποίος δεν… επέστρεψε ποτέ για το καθοριστικό τέλος της σεζόν. Παρότι ακραίος, ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στη νέα πρόκληση και αναδείχθηκε MVP, αποδεικνύοντας ότι μπορεί αποτελέσει τον ηγέτη του Τριφυλλιού ακόμη και όταν η μπάλα καίει.

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ράπτης δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει τον νέο ηγέτη της ομάδας. Μαζί με τη διατήρηση του μεγαλύτερου μέρους του κορμού της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το League Cup, το Τριφύλλι εμφανίζεται πανίσχυρο για τη νέα σεζόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ