05-02-2021

Γιώργος Δώνης: Αυτή είναι η επιστολή του Αλαφούζου που έδειξε την… έξοδο στον τεχνικό του ΠΑΟ (video)

Δώνης και Παναθηναϊκός έπειτα από δύο χρόνια επιτυχημένης πορείας θα χωρίσουν τους δρόμους τους

Μία επιστολή από τη μεριά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου ήταν αρκετή προκειμένου να «επισημοποιηθεί» και το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (29/05) αργά το βράδυ.

Ποιο ήταν όμως το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής αυτής, η οποία παρεμπιπτόντως παραδόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/5) στην προσωπική κατοικία του Γιώργου Δώνη από τον προσωπικό οδηγό του Γιάννη Αλαφούζου;

Η ιστοσελίδα sdna.gr παρουσιάζει ολόκληρο το περιεχόμενό της, το οποίο είναι το εξής:

«Αγαπητέ Γιώργο,

Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για την πολύτιμη συνεισφορά σου στην πορεία και τη στήριξη της ομάδας στην τελευταία διετία.

Θεωρώ δεδομένο ότι γνωρίζεις πως εκτιμώ τη δουλειά και το προπονητικό σου έργο. Αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που σου εμπιστεύτηκα τον Παναθηναϊκό σε μια πολύ δύσκολη για την ΠΑΕ περίοδο.

Στη διάρκεια των τελευταίων μηνών υπήρξαν μια σειρά παρεξηγήσεων και παρανοήσεων οι οποίες δυστυχώς δημοσιοποιήθηκαν και δημιούργησαν συνθήκες κακής επικοινωνίας μεταξύ μας.

Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία ποιος έκανε μεγαλύτερα λάθη σε αυτή την εξέλιξη και δεν θέλω να σου αποδώσω μονομερώς ευθύνες. Αυτά όμως συνετέλεσαν ώστε να διαρραγεί η μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης.

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω λοιπόν, μέρα την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου να μην συνεχίσουμε την επαγγελματική μας σχέση.

Είμαι στη διάθεση σου να τα πούμε κι από κοντά αλλά προτίμησα να σου στείλω αυτή την επιστολή για να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις και τις προθέσεις μου πριν την οποιαδήποτε συνάντηση ή επικοινωνία μας.

Θα σε παρακαλούσα η επιστολή αυτή να είναι εμπιστευτική μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ για το καλό του Παναθηναϊκού.

Με τιμή

Γιάννης Αλαφούζος».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ