08-05-2021

Τέλος ο Βαγιαννίδης από τον Παναθηναϊκό – Ενημέρωσε πως θα συνεχίσει στο εξωτερικό

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του εκτός συνόρων - Εχει ήδη μιλήσει με την Ιντερ

Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο χάνεται για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γιώργος Βαγιαννίδης ενημέρωσε τους «πράσινους» πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, καθώς θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό.

Μολονότι εκκρεμούσε μια συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζο, η πλευρά του ποδοσφαιριστή ενημέρωσε πως η απόφαση έχει ήδη ληφθεί καθώς ο 18χρονος παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο παίκτης με τον Αλαφούζο, ανακοίνωσε τις προθέσεις του, και παρά τις προσπάθειες του επικεφαλής της ΠΑΕ, δεν μεταπείστηκε καθώς, όπως τόνισε, η απόφασή του είναι οριστική και δεν σχετίζεται με το οικονομικό αλλά με το όνειρό του να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ήδη το τελευταίο διάστημα υπήρξε επίσημη κρούση της Ιντερ προς τον ποδοσφαιριστή. Και πλέον το Μιλάνο φαντάζει ως ο επικρατέστερος προορισμός για τον ταλαντούχο άσο, τον οποίο επιθυμούσαν διακαώς να κρατήσουν στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: ethnos.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ