06-05-2021

Άρης: Θα δικαιωθούμε στο CAS

Την πεποίθησή τους ότι η υπόθεση τιμωρίας των Θεσσαλονικιών θα έχει αίσιο τέλος εκφράζουν οι άνθρωποι του Άρη Θεσσαλονίκης

Σε ανοιχτή γραμμή με τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ Άρης για τους χειρισμούς της υπόθεσης της τιμωρίας της FIFA βρίσκεται ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος με γραπτή δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, καθησυχάζει τους οπαδούς της ομάδας.

«Δυστυχώς για τον Άρη, αλλά και για εμένα προσωπικά, τα λάθη του παρελθόντος βάζουν εμπόδια στην προσπάθειά μας. Απ’ ότι φαίνεται δεν είναι εύκολο να απαλλαγούμε από τα βαρίδια των “αμαρτωλών χρόνων”, αλλά έχω τη βεβαιότητα ότι θα συμβεί αυτό το επόμενο διάστημα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Η νεότερη εξέλιξη, σε ό,τι αφορά το ζήτημα του ban της FIFA, δεν μας ξάφνιασε. Ήταν κάτι που περιμέναμε γιατί αποτελούσε μέρος της όλης διαδικασίας, ώστε να φτάσουμε στο CAS, όπου είμαι πεπεισμένος ότι θα δικαιωθούμε. Προσφεύγουμε άμεσα στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο και με τα ακλόνητα επιχειρήματα που διαθέτουμε θα βρούμε το δίκιο μας. Οι φίλαθλοι του Άρη να κλείσουν τα αυτιά τους στα σενάρια καταστροφολογίας που διοχετεύουν ήδη αυτοί που ενοχλούνται από την παρουσία μας τα τελευταία χρόνια. Να μην ανησυχούν για την επόμενη μέρα του Άρη. Θα βγούμε πιο δυνατοί και από αυτή τη δοκιμασία».

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις σε συνεργασία με τον δικηγόρο Κώστα Ζέμπερη που θα χειριστεί την υπόθεση, ενώ η ΠΑΕ Άρης θα κάνει κινήσεις σε όλα τα επίπεδα με ΕΠΟ και Κυβέρνηση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ