16-05-2021

Πένθος στον ΠΑΟΚ για την απώλεια του Μάνου Μαλέλη από τον κορονοϊό

Ο άνθρωπος που βοήθησε σημαντικά την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από «μάχη» με τον Covid-19

Ο νέος κορονοϊός έχει στοιχίσει τις ζωές σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ανάμεσά στους οποίους είναι και μέλη του αθλητικού χώρους, όπως και στην Ελλάδα, με τον ΠΑΟΚ να θρηνεί την απώλεια του Μάνου Μαλέλη.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των πέντε ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους την Κυριακή (29/03), ήταν κι ένας 64χρονος στο ΑΧΕΠΑ.Αυτός είναι ο Μάνος Μαλέλης, που είχε βοηθούσε σημαντικά μέχρι και πριν από λίγους μήνες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και δεν κατάφερε να νικήσει τον κορονοϊό.

Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης στις επιχειρήσεις του Δημήτρη Κοντομηνά κι είχε συνεισφέρει οικονομικά και με χορηγίες στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την θλίψη της και στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα της αναφέρει: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά τον Μάνο Μαλέλη, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 64 ετών. Αποχαιρετάμε ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, έναν αθεράπευτο ΠΑΟΚτσή, που έβαλε πλάτη στα δύσκολα και το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ως το τέλος. Καλό ταξίδι Μάνο…».

Σημειώνεται ότι ο Μάνος Μαλέλης διετέλεσε κατά το παρελθόν υπάλληλος του ελληνικού προξενείου στα Σκόπια και ήταν πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΚΤΑ (διυλιστηρίου ελληνικής ιδιοκτησίας στην ΠΓΔΜ). Ήταν ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τον τότε πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, βοηθώντας στην επίτευξη της συμφωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την χορηγία με εταιρείες του ομίλου Κοντομηνά (Prime Insurance και Village Cinemas).

Ακόμη όμως και μετά το πέρας της πολυετούς συνεργασίας σε επίπεδο χορηγίας με τις επιχειρήσεις του κ. Κοντονηνά, ο Μ. Μαλέλης ήταν διαρκώς δίπλα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο τμήμα μπάσκετ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ