15-05-2021

Σοκ: Οργανωμένος της Ρόμα προσπάθησε να απαγάγει το παιδί του Τότι

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Ιταλία η δίκη της Mafia Capitale και μέχρι στιγμής βγαίνουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις, που αγγίζουν τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο.

Έτσι σάλο προκάλεσε το δημοσίευμα της “Il Tempo”, πως ένας από τους κατηγορούμενους στη σχετική δίκη, που αφορά κατάχρηση χρημάτων του δημοσίου, από πρόσωπα με μεγάλα αξιώματα σε συνεργασία με τη μαφία, αποκάλυψε σχέδιο απαγωγής του παιδιού του Φρανσέσκο Τότι.

Πρόκειται για τον Λούκα Οντεβάιν που ομολόγησε στους δικαστές ότι γνωρίζει ότι ένας πρώην κατάδικος οργανωμένος οπαδός της Ρόμα και ενδεχομένως μέλος της μαφίας, είχε αρχίσει να οργανώνει την απαγωγή του ενός έτους γιου του Φραντσέσκο Τότι, αρχηγού των “τζιαλορόσι”.

Ο Οντεβάιν ανέφερε ότι ο πρώην κατάδικος και «εγκέφαλος» της υπόθεσης του είπε ότι είχε προσφέρει και το ποσό των 50.000 ευρώ στο «δεξί χέρι» και προπονητή του Τότι, Βίτο Σκάλια, για να βοηθήσει στην απαγωγή του μικρού.

Ωστόσο στο σχετικό δημοσίευμά της η “Il Tempo” αναφέρει, πως ο Τότι κατάφερε να αποτρέψει την απαγωγή. Πώς; Μισθώνοντας έξι αστυνομικούς, όταν εκείνοι ήταν εκτός υπηρεσίας, για την προστασία των μελών της οικογένειάς του. Μάλιστα, η παραπάνω υπόθεση ήταν και ο λόγος για την μετακόμιση του Τότι σε μια βίλα υψίστης ασφαλείας αλλά η απόφαση να στείλει το παιδί του στην αμερικανική σχολή, η οποία στεγάζεται σε ένα κτίριο νε εξαιρετική φύλαξη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ