07-05-2021

Παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας ο πρόεδρος της Εφέσεων της ΕΠΟ

Ο Γεράσιμος Διονυσάτος με επιστολή του, έκανε γνωστή την απόφαση του στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο μετά τις καταγγελίες του Ολυμπιακού

Με επιστολή… εννέα λέξεων ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ Γεράσιμος Διονυσάτος, υπέβαλε την παραίτηση του στον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, επικαλούμενος λόγους ευθιξίας, μετά τις καταγγελίες που είχε κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις… σχέσεις της ιδιοκτήτριας εταιρίας του τηλεοπτικού σταθμού Open, στο οποίο εργάζεται ο γιος του, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Για λόγους προσωπικής ευθιξίας παραιτούμαι από την Επιτροπή Εφέσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Διονυσάτος που είχε ζητήσει να ενημερωθεί αν η ιδιοκτήτρια εταιρία του τηλεοπτικού σταθμού Open, στο οποίο εργάζεται ο γιος του, υπάγεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είχε, μάλιστα, σημειώσει ότι εφόσον υπάρχει «σχέση» η παραίτηση του είναι αυτονόητη.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τον ίδιο πρόεδρο, που έπειτα από αίτημα του Ολυμπιακού, και έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, αύξησε την ποινή του αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης Πασαλίδη, από μία σε τρεις αγωνιστικές, για το μαρκάρισμα στον Γκιγιέρμε.

Την εργασιακή σχέση γιου του κ. Διονυσάτου με το κανάλι Open, την οποία είχε επικαλεστεί ο Ολυμπιακός, χωρίς να τον κατονομάσει, σε ανακοίνωση που είχε εκδώσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ