12-05-2021

Επική ανακοίνωση από την Ξάνθη: Όντως «σχεδόν» είχαμε πουληθεί σε Τούρκους με προκαταβολή 5.000.000 ευρώ

Τι αναφέρει η ακριτική ομάδα για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Με επική ανακοίνωση η ΠΑΕ Ξάνθη, πήρε επίσημη θέση για όλα όσα συμβαίνουν, ακούγονται και λέγονται με την θρακική ομάδα να τονίζει: «Όντως ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ είχε “σχεδόν” πουληθεί σε Τούρκους, μάλιστα είχε πάρει και προκαταβολή 5.000.000 €». Μετά και τη «διαμάχη» μελών της ΕΕΑ για την εισήγηση υποβιβασμού στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει αυτή:

«Απόλυτο δίκαιο σε όλους!!

Όντως ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ είχε “σχεδόν” πουληθεί σε Τούρκους, μάλιστα είχε πάρει και προκαταβολή 5.000.000 €.

Στη συμφωνία ήταν σαφές και ξεκάθαρο ότι από την περιοχή του Ιάσμου έως τα Πηγάδια θα υπήρχαν τουρκικά τανκς, αυτοκινούμενες μονάδες πυροβολικού, προκατασκευασμένες γέφυρες και η Ημισέληνος θα υπήρχε σε συγκεκριμένα σημεία της Εθνικής Οδού, στο χωριό των Πηγαδίων και βεβαίως στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Ευτυχώς για τη Θράκη και την Ελλάδα βρέθηκε αυτός ο άνθρωπος, έδωσε 10.000.000 € σε σακούλες και σε ροδοπέταλα και σταμάτησε το έγκλημα αυτό.

ΕΕΑ, ΕΕΑ, ΕΕΑ…

ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Υ.Γ.: Για να μην υπάρχει καμία παρεξήγηση και γίνει κανένα διπλωματικό ή πολεμικό επεισόδιο, την προκαταβολή των 5.000.000 € την επέστρεψε ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ στους Τούρκους».

Η Ειρήνη Μαρούπα λίγες ώρες πριν ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον «Metropolis 95,5», απαντώντας στον Ηλία Αρκούδη (αμφότεροι μέλη της ΕΕΑ): «Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να τη σώσει από Τούρκους. Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο. Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο. Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα…».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ