05-05-2021

Νέα άγρια επίθεση ΠΑΟΚ σε ΕΕΑ, Ολυμπιακό και… Αυγενάκη – «Περιμένουμε τις παραιτήσεις των συμμοριτών»

«Θα επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, περιμένοντας το σκεπτικό, που πλέον είναι βέβαιο πως γράφεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε νέα ανακοίνωση μετά και τη «διαμάχη» μελών της ΕΕΑ για την εισήγηση στην υπόθεση με την Ξάνθη και ο «Δικέφαλος του Βορρά» ζητάει τις παραιτήσεις των «συμμοριτών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τονίζει πως το σκεπτικό της εισήγησης για υποβιβασμό γράφεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά καθυστερεί λόγω φόρτου εργασίας ελέω της δίκης των «στημένων» αγώνων.

Το δημόσιο… πινγκ πονγκ ευθυνών ανάμεσα σε Αρκούδη και Μαρούπα δεν πέρασε στα ψιλά από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που τονίζουν πως φανερώθηκε το πραγματικό ύφος των μελών μιας παράνομης ορισθείσας επιτροπής με τη «σφραγίδα» του Λευτέρη Αυγενάκη.

Για όσα προηγήθηκαν ανάμεσα στα δύο μέλη της ΕΕΑ, θα επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ζητά την παραίτηση των συμμοριτών όπως χαρακτηρίζει τους Τζουλάκη, Αρκούδη και Φαραντούρη, κάνοντας αναφορά και σε τρίγωνα διαπλοκής καθώς και της κ. Μαρούπα.

Όσο για το σκεπτικό της απόφασης που δεν έχει φτάσει ακόμη στα χέρια τους; Στις τάξεις του ΠΑΟΚ είναι βέβαιοι πια πως γράφεται στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά λόγω φόρτου εργασίας του νομικού επιτελείου δεδομένου πως ξεκίνησε η δίκη των στημένων αγώνων, υπάρχει… καθυστέρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Μια ακόμη μέρα ζούμε το θέατρο του παραλόγου και φυσικά καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής με ποιες συνθήκες και νομικά (sic) επιχειρήματα εισηγήθηκαν τα παρανόμως ορισθέντα μέλη της Αυγενάκειας Επιτροπής, τα οποία τις τελευταίες ώρες αλληλοσφάζονται μεταξύ τους, κάτι που παρουσιάζει και το πραγματικό ύφος της Επιτροπής.

Για όλες τις ακριτομυθίες τους και τον τρόπο που εισηγήθηκαν θα επιληφθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας, αφού όσα ειπώθηκαν ενισχύουν την καταγγελία μας ενώπιον όλων των αρμοδίων αρχών.

Μετά την ενοχική παραίτηση Μπραουδάκη, περιμένουμε και τις παραιτήσεις των συμμοριτών Τζουλάκη, Αρκούδη, Φαραντούρη (ακρογωνιαίος λίθος στο τρίγωνο της διαπλοκής Σουλούκου– Τζουγανάτος– Φαραντούρης), όπως και της κ.Μαρούπα που με τόση αυθαιρεσία κι επιπολαιότητα δηλώνει ψευδή γεγονότα χωρίς καμία βάση.

Δε διστάζουν να ξεφτιλίζονται διαρκώς, περιμένοντας το σκεπτικό, που πλέον είναι βέβαιο πως γράφεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, το νομικό τμήμα της οποίας όμως σήμερα έχει φόρτο εργασίας αφού ξεκίνησε η δίκη των στημένων αγώνων και ο εντολέας του Λευτέρη Αυγένακη, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορείται για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων αγώνων».

Νωρίτερα, μέσω του Facebook ο ΠΑΟΚ ανέφερε: «30.01.2020 ώρα 11:02. Το σκεπτικό της εισήγησης της Αυγενάκειας επιτροπής αγνοείται από τις 27.01.2020.
Οι απίθανοι συμμορίτες (και μη έχοντες ούτε την ελάχιστη ευθιξία έστω να παραιτηθούν) Τζουλάκης, Φαραντούρης, Αρκούδης ακόμη περιμένουν τηλέφωνο από τα γραφεία του καταγγέλλοντος για να παραλάβουν το σκεπτικό. Σήμερα ξεκινάει η δίκη των στημένων οπότε μάλλον πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή. Ξεφτίλες!».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ για την υπόθεση με την Ξάνθη, κάνοντας λόγο για πολιτική απόφαση. Επίσης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι αποφασισμένη να προβεί σε συγκεκριμένες κινήσεις για να αποδείξει ότι η σύνθεση της επιτροπής είναι άκυρη, ενώ την Τετάρτη (20/01) κατήγγειλε ότι πριν από συνεδρίαση της ΕΕΑ έγινε και μυστικό «ραντεβού»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ