15-05-2021

«Σφάζονται» μέλη της ΕΕΑ για την εισήγηση για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Τι είπε η Ειρήνη Μαρούπα για τον Ιβάν Σαββίδη και το γιατί θεωρεί πως είναι... δικιά του η ακριτική ομάδα - Γιατί κατηγόρησε τον Ηλία Αρκούδη

Την ώρα ο ΠΑΟΚ ζητάει το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ για την υπόθεση με την Ξάνθη, κάνοντας λόγο για πολιτική απόφαση, μέλη της Επιτροπής «σφάζονται» δημόσια για όσα συνέβησαν και στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης αποκάλυψε ότι η Ειρήνη Μαρούπα πριν προκύψει η εισήγηση για υποβιβασμό των δυο ομάδων, τόνισε στα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής είπε χαρακτηριστικά: «Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει μόνο επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του». Σύμφωνα με τον κ. Αρκούδη, η Ειρήνη Μαρούπα τόνισε πως η Ιβάν Σαββίδης προέβη σ’ αυτή την κίνηση για να μην καταλήξει η Ξάνθη σε χέρια τουρκικής εταιρείας, ενώ πρότεινε να ελεγχθεί ακόμα ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μετά τις δηλώσεις του Ηλία Αρκούδη, ήρθε η απάντηση της γνωστής νομικού στον… συνάδελφό της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Αρκούδης δεν φοράει παντελόνια».

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Αρκούδης στo «Metropolis 95,5»:

«Επειδή είναι ένα ιδιαίτερο θέμα της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης θέλω να πω σε όλους ότι το τηλέφωνο μου, της γυναίκας μου και όλων είναι στη διάθεση των αρμοδίων αρχών. Θα εκπλαγούν δυσάρεστα όλοι. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και κανέναν. Η κύρια Μαρούπα πριν βγει η εισήγηση της Επιτροπής μας είπε ότι η ίδια πήγε στην Ξάνθη και ανέφερε πως ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο έχει επιρροή στην Ξάνθη, αλλά είναι δική του.

Παράλληλα, μας είπε ότι πρέπει να ερευνήσουμε τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη γιατί έχει τη NOVA και της απαντήσαμε ότι δεν την έχει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Εμείς χωρίς καταγγελία και χωρίς κανένα στοιχείο δεν μπορούμε να ψάξουμε μια υπόθεση». Αυτά είπε ο Αρκούδης, που με την ψήφο του οδήγησε στην εισήγηση για τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Η Ειρήνη Μαρούπα είπε στο «Metropolis 95,5»:

«Ο κ. Αρκούδης με μεγάλη ευκολία εισηγήθηκε την απόφαση να υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Εμένα με βρίζουν όλοι οι οπαδοί. Από τον Ολυμπιακό με κατηγορούν ότι πήγα τρεις μέρες για διακοπές στην Ξάνθη.

Εγώ είπα στην Επιτροπή ότι ο κ. Σαββίδης έχει την Ξάνθη, αλλά τους τόνισα να μην επιβαρυνθεί ο ΠΑΟΚ με βαρύτατες ποινές γιατί την πήρε με σκοπό να τη σώσει από Τούρκους. Εγώ όντως βρέθηκα στην Ξάνθη και έβγαλα φωτογραφίες το γήπεδο και το ξενοδοχείο. Ο κ. Σαββίδης δεν πήρε την Ξάνθη για να νοθεύσει το ποδόσφαιρο.

Το δείχνει άλλωστε η κίνησή του να δώσει έναν από τους καλύτερους παίκτες του (Ουάρντα) στη Λάρισα. Αυτό που τους τόνισα είναι ότι θα πρέπει να δούμε και τις άλλες καταγγελίες και τα γεγονότα που υπάρχουν για τον Ολυμπιακό. Εγώ δεν κλαίγομαι σε κανένα ραδιόφωνο. Κάποιοι δεν αξίζουν να φοράνε παντελόνια.

Όταν έρχονται οι συνέπειες των αποφάσεών τους κάποιοι κρύβονται πίσω από τα φουστάνια μιας γυναίκας».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να προβεί σε συγκεκριμένες κινήσεις για να αποδείξει ότι η σύνθεση της επιτροπής είναι άκυρη, ενώ την Τετάρτη (20/01) κατήγγειλε ότι πριν από συνεδρίαση της ΕΕΑ έγινε και μυστικό «ραντεβού»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ