11-02-2021

Διαγνώστηκε με καρκίνο ο Κρόιφ!

“Πετούσε” με την μπάλα στους αγωνιστικούς χώρους και κανένας αντίπαλος δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Ωστόσο ο Γιόχαν Κρόιφ, τώρα έρχεται αντιμέτωπος με έναν εξαιρετικά δύσκολο… αντίπαλο!

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Ολλανδός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου διαγνώστηκε πως πάσχει από καρκίνο στους πνεύμονες. Τα κακά νέα ήρθαν στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα και ο 68χρονος άνδρας θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και να επιλεγεί ο τρόπος καταπολέμησης της νόσου.

Ο “ιπτάμενος Ολλανδός” με τη μεγάλη καριέρα σε Άγιαξ και Μπαρτσελόνα ήταν μανιακός καπνιστής μέχρι να υποβληθεί σε διπλό bypass το 1991, ένα χρόνο πριν οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στην κορυφή της Ευρώπης.

Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να κόψει αυτή την κακή συνήθεια και να αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο σε αντικαπνιστικές καμπάνιες.

Από το 1996 και μετά δεν έχει καμία ποδοσφαιρική δραστηριότητα και αποτελούσε τιμής ένεκεν τον προπονητή της εθνικής Καταλονίας από το 2009 μέχρι το 2012.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ