13-04-2021

Σε περιπέτειες η Σαράποβα – Εμπλέκεται σε επιχειρηματικό σκάνδαλο

Σε ένα επιχειρηματικό σκάνδαλο, που έχει «σκάσει» στην Ινδία, σχετικό με πώληση πολυτελών διαμερισμάτων φαίνεται να εμπλέκεται η Μαρία Σαράποβα, μπαίνοντας σε νέες περιπέτειες λίγους μήνες μετά τη λήξη της ποινής της λόγω ντόπινγκ.

Το 2012 η Σαράποβα είχε μεταβεί στην Ινδία και είχε πάρει μέρος στα εγκαίνια οικοδομικού συγκροτήματος στο Νέο Δελχί με την ονομασία Ballet και μάλιστα υπήρξε διαφημιστική ρεκλάμα, όπου εμφανίζεται και το όνομά της, ενώ η ίδια είχε πει πως θα ήθελε να δημιουργηθεί εκεί και μια ακαδημία του τένις.

Όπως είναι φυσικό, η παρουσία της ανέβασε τις πωλήσεις και τα προαγορασμένα διαμερίσματα θα έπρεπε να ήταν έτοιμα το 2016, ώστε να παραδοθούν στους αγοραστές τους. Όμως οι εργασίες σταμάτησαν και το έργο δεν ολοκληρώθηκε, ενώ είχαν παρθεί εκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Πλέον οι εισαγγελείς στο Νέο Δελχί ερευνούν την υπόθεση για το ενδεχόμενο απάτης και μοιραία ερευνούν και το κατά πόσο εμπλέκεται ενεργά η Μαρία Σαράποβα και αν αποδειχθεί η ενεργή συμμετοχή της στο «πρότζεκτ», τότε κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ