19-02-2021

Ο Οταμέντι αποκαλύπτει τις απαιτήσεις του Γκουαρδιόλα

Σε αποκαλύψεις για τις απαιτήσεις του Πεπ Γκουαρδιόλα από τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε ο Νικολάς Οταμέντι.

Ο ισπανός τεχνικός που πρόσφατα είχε απαγορεύσει την πίτσα στους παίκτες του προκειμένου να βεβαιωθεί πως τρέφονται σωστά, αυτή τη φορά τους υποχρεώνει να μάθουν αγγλικά για να μπορούν να συνεννοούνται μεταξύ τους. 

Οι παίκτες της Σίτι είναι πολλών διαφορετικών εθνικοτήτων, αλλά παρόλη την έντονη παρουσία Ισπανών και Πορτογάλων, ο Γκουαρδιόλα επιμένει οι παίκτες να μιλούν αγγλικά στις προπονήσεις, με στόχο να ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα. 

Ο αργεντίνος επιθετικός της Σίτι μιλώντας στο Fox Sports Radio στην Αργεντινή, αποκάλυψε επίσης πως ο προπονητής θέλει όλοι οι παίκτες της ομάδας τρώνε μαζί μετά τα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ δίνει μεγάλη σημασία στη διατροφή και την ξεκούραση.

Ενδιαφέρεται δε για το πώς περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους ή αν είναι καλά οι οικογένειές τους. «Όταν όμως έρχεται η στιγμή του παιχνιδιού, τα πράγματα σοβαρεύουν και κάθε αστείο σταματά», τονίζει ο Οταμέντι.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ