22-04-2021

Ο Γιαννακόπουλος δημοσίευσε συνομιλίες του με τον μάνατζερ του Μάντζαρη! (εικόνες)

Την άμεση και… ιδιότυπη αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο Βαγγέλης Μάντζαρης στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sport 24 Radio”.

Ο διεθνής πλέι-μέικερ δήλωσε κατηγορηματικά ότι ουδέποτε είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, πριν συζητήσει και τελικά συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, όμως ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων» έχει διαφορετική εκδοχή για τα γεγονότα.

Έτσι λοιπόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσιοποίησε στο instagram μηνύματα που φέρεται να έχει ανταλλάξει με τον μάνατζερ του Μάντζαρη, λίγες ημέρες πριν ο τελευταίος υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους».

Στα μηνύματα αυτά φαίνεται να έχει υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών για να μεταπηδήσει ο παίκτης στον Παναθηναϊκό, αν και δεν προκύπτει από κάπου ότι έχει υπάρξει συνάντηση του Γιαννακόπουλου με τον ίδιο τον Μάντζαρη.

Οι αναρτήσεις συνοδεύονται από τα σχόλια του Δ. Γιαννακόπουλου…

«Μα το δήλωσε το παιδί ότι είναι ηθικό άτομο????????????. …δεν πειράζει. ..του αρέσουν οι φάπες» και «Κάποια ο ίδιος , κάποια ο αδελφός και κάποια ο ατζέντης… βούλωσε το στοματάκι σου…»

Όπως είναι λογικό ακολούθησαν αρκετά σχόλια και από οπαδούς του Παναθηναϊκού που τις είδαν. Σε μια από αυτές απάντησε ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ εξηγώντας: «Δεν ασχολούμαι αλλά ψεύτη δεν θα με βγάλει κανείς… ότι λέω μπορεί να μην αρέσει πάντα αλλά είναι πάντα η αλήθεια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ