26-02-2021

Ολυμπιακός: Επιφυλάξεις από τη «Θύρα 7» για την επιλογή του Χάσι

Είναι γεγονός πως όταν ανακοινώθηκε ότι ο Μπέσνικ Χάσι θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, εμφανίστηκαν πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας, που περίμενε ένα πιο «μεγάλο» όνομα. Αυτό εκφράστηκε και επίσημα πλέον από τη «Θύρα 7», κατά τη διάρκεια του ετήσιου Παγκόσμιου Συνεδρίου των οργανωμένων φιλάθλων.

Μάλιστα στην ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά το τέλος των εργασιών, υπάρχει παράγραφος που εκφράζει και επιφυλάξεις και την αντίθεση ως προς την επιλογή του συγκεκριμένου προπονητή, τονίζοντας όμως πως σε κάθε περίπτωση η στήριξη στην ομάδα θα είναι δεδομένη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική προσέλευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17/6/2017,το καθιερωμένο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7. Κατά την διάρκεια του μέλη από Αττική, επαρχία και εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις καθώς και να ενημερωθούν για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν. Μετά το πέρας του συνεδρίου η Θύρα 7 εκδίδει την παρακάτω ανακοίνωση:

Α. Η ΘΥΡΑ 7 ήταν είναι και θα είναι ΑΣΠΙΔΑ του Ολυμπιακού μας. Καλούμε όλα τα μέλη μας να κλείσουν θέση στα γήπεδα που θα αγωνίζεται η ομάδα μας με την αγορά διαρκείας

Β. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μας τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Τον ευχαριστούμε πολύ.

Γ. Εκφράσαμε στην διοίκηση της ΠΑΕ την αντίθεση και επιφύλαξη μας σχετικά με την πρόσληψη του συγκεκριμένου προπονητή. Παρόλα αυτά ΔΕΝ νοείται η μη στήριξη του ποδοσφαιρικού μας τμήματος με κανένα τρόπο. Άλλωστε Ολυμπιακοί γίναμε για τον δαφνοστεφανωμένο και την ερυθρόλευκη όχι για τα πρόσωπα.

Δ. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τα παιδιά από την επαρχία και το εξωτερικό που μας τίμησαν με τη παρουσία τους.

Ε. Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλα τα μέλη της Θύρας 7 καθώς και γενικότερα σε όλους τους Ολυμπιακούς και δίνουμε ραντεβού στα τέλη Ιουλίου που ξεκινάει το ευρωπαϊκό μας ταξίδι».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ