13-04-2021

Τι είπε δημοσιογράφος στη Σαράποβα κι εκείνη τον ρώτησε αν είναι παντρεμένος (video)

Η Μαρία Σαράποβα βρέθηκε στη Ρώμη για να συμμετέχει στο τουρνουά τένις και κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου έδειξε πως δεν της λείπει το χιούμορ.

Ένας από τους δημοσιογράφους της έκανε την ερώτηση για το πώς αισθάνεται με την επιστροφή της, αλλά δεν έμεινε εκεί, μάλλον έχοντας επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα της «αιώνιας πόλης» του έρωτα.

Η τενίστρια απάντησε: «Αισθάνομαι πως σε κάθε αγώνα, την κάθε μέρα, μαθαίνω κάτι καινούργιο για τον εαυτό μου, για το πω να προετοιμάζομαι για έναν αγώνα. Τώρα που είμαι πίσω σε αυτά τα τουρνουά, απολαμβάνω να βρίσκομαι σε αυτές τις πόλεις, να ξυπνάω στη Ρώμη ή στη Μαδρίτη, με κάνει πολύ χαρούμενη».

Με αφορμή τα τελευταία ο δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν είναι χαρούμενη με το να ξυπνάει στη Ρώμη ακόμα και χωρίς σύντροφο, με τη Σαράποβα να μην απαντά και τον δημοσιογράφο να σχολιάζει «Θα ήταν ωραίο».

Η Σαραπόβα συνέχισε να χαμογελάει απαντώντας «Είναι έτσι; Θα ήταν ωραίο, εντάξει, μπορεί για σένα. Είσαι παντρεμένος;» με όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα να γελούν.

Δείτε το βίντεο:

Sharapova Teases Reporter

“I’m a happy person.” Even without a boyfriend?

“Are you married?” ?

Posted by WTA on Monday, 15 May 2017

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ