23-04-2021

Ο Ολυμπιονίκης στο τένις, Μάρεϊ, και η σεξουαλική παρενόχληση από μια καμαριέρα!

Άφωνο άφησε τον δημοσιογράφο, ο Ολυμπιονίκης του τένις στο Ρίο, Άντι Μάρεϊ, όταν τον ρώτησε ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που του έχει συμβεί.

Ο Μάρεϊ αποκάλυψε πως κατά τη διαμονή του σε ένα ξενοδοχείο, μια καμαριέρα εισέβαλε στο δωμάτιό του ενώ αυτός κοιμόταν και άρχισε να τον χαϊδεύει!

«Μια φορά κατά τη συμμετοχή μου σε ένα τουρνουά, είχα κρεμάσει έξω από την πόρτα του δωματίου μου στο ξενοδοχείο, το ταμπελάκι “μην ενοχλείτε”, αλλά μια καμαριέρα μπήκε μέσα κρυφά και ήρθε στο κρεβάτι μου. Ήταν στις 7 το πρωί κι εγώ κοιμόμουν, όταν κατάλαβα ότι μου χάιδευε το χέρι», είπε ο Βρετανός τενίστας, ο οποίος θεωρείται από τα ήσυχα παιδιά του αθλήματος και ουδέποτε έχει δώσει δικαιώματα στην εξωγηπεδική ζωή του.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως η συγκεκριμένη γυναίκα τον ακολούθησε και αλλού, καθώς εμφανίστηκε αργότερα σε άλλα δύο ξενοδοχεία όπου διέμενε κατά τη διάρκεια αγώνων, στο Ρότερνταμ και τη Βαρκελώνη. «Δεν ξέρω αν είναι κάτι που κάνουν ορισμένοι φαν ή απλώς έτυχε να είναι μια ακραία περίπτωση, όμως μου συνέβη», πρόσθεσε στο τέλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ