24-02-2021

Τρομερές αποκαλύψεις Μούκαμ για τον Αστέρα Τρίπολης!

Σοβαρές καταγγελίες έκανε ο Ερβέν Μουκάμ για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο πρώην μεσοεπιθετικός της αρκαδικής ομάδας, παραχώρησε συνεντευξη στη γαλλική ιστοσελίδα, «footballski.fr» και υποστήριξε πως ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, είναι ο άνθρωπος που αποφασίζει για την ενδεκάδα γεγονός το οποίο «δέχονται» και οι προπονητές αλλά το γνωρίζουν και οι παίκτες.

«Το πρόβλημα ήταν ότι ο πρόεδρος αποφάσιζε αποκλειστικά για την ενδεκάδα. Αυτός έφτιαχνε την ομάδα και μετά υπήρχαν τα υπόλοιπα πιόνια που διοικούσαν. Αυτό το ξέρουν όλοι, μέχρι και οι προπονητές. Όποτε ερχόταν κάποιος νέος παίκτης έλεγε “εδώ αποφασίζω, εγώ”… Δεν έπαιζαν πάντα οι καλύτεροι. Κυριαρχούσε το ότι “ας βάλουμε μέσα τους Αργεντινούς και για τους υπόλοιπους βλέπουμε», είπε σχετικά.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατούσε μεταξύ των παικτών, είπε: “Στα αποδυτήρια έβλεπες τα πάντα. Στα αριστερά έχεις όλους τους Αργεντινούς. Στην άκρη, με το που έμπαινες, ήταν οι Έλληνες. Δίπλα σε μία ακόμα γωνιά ήμασταν οι Αφρικανοί μαζί με τους Βραζιλιάνους. Τέλος στα αριστερά έβλεπες τους Ιταλούς, τους Σέρβους, τους Ρουμάνους κι όλους αυτούς. Πραγματικά υπήρχαν κλίκες που αυτά δεν πρέπει να υπάρχουν σε μια ομάδα».

Αναφέρθηκε και σε θέματα ρατσισμού: “Την πρώτη χρονιά υπήρχε ένα πρόσωπο στα αποδυτήρια -ένας μαύρος παίκτης- ο οποίος έπεσε θύμα ρατσισμού. Τι έγινε; Η ομάδα ξεκίνησε να λέει ότι δεν είναι ρατσιστής, ποστάροντας πράγματα στα social media.

Αυτός που το έκανε εδώ, τιμωρήθηκε με μία εβδομάδα αποκλεισμό και μετά επέστρεψε στην ομάδα, σαν να μην έτρεχε τίποτα κι όλα καλά!

Μετά υπάρχει ένα άλλο παράδειγμα. Κάποια στιγμή πήρα το αυτοκίνητο μου για να μεταφέρω εκτάκτως την γυναίκα μου στην Αθήνα, διότι είχε προβλήματα με το στομάχι της. Πήγα να δω ένα Γάλλο γιατρό εκεί. Την επόμενη μέρα πάω στην προπόνηση και μου λένε: “Που πήγες με το αμάξι; Είδαμε την πινακίδα σου”. Απάντησα ότι έπρεπε να μεταφέρω την γυναίκα μου. Σύμφωνοι έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας, αλλά στις 10 το πρωί ήμουν εκεί στην προπόνηση.

Μου απαντάνε: “Και ποιος το αποδεικνύει αυτό που λες;”. Ο γιατρός μου έστειλε ένα φάκελο αλλά με απέκλεισαν για περισσότερες από 15 ημέρες. Όταν επέστρεψα στην προπόνηση έφτιαξαν δύο ομάδες και δεν ήμουν ούτε στην μία ούτε στην άλλη, ειδικά όταν ήμασταν πολλά άτομα στην προπόνηση. Ήμουν στην πρώτη μου χρονιά και μετά έτσι ήταν όλο τον καιρό. Αυτό γινόταν για να δώσουν έμφαση στην αξία του κάθε παίκτη στα μάτια του προέδρου. Για μένα ήταν πραγματικά άδικο. Ακόμα και οι Έλληνες, ήταν μαζί μας, τους τιμωρούσαν όπως εμάς, σε αντίθεση με τους Αργεντινούς. Οι Έλληνες μπορούσαν να κάνουν λάθη δύο φορές, εμείς μία, αλλά οι Αργεντινοί…”

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ