07-03-2021

Φήμες για σχέδιο διάλυσης της Super League

Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο, το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι μόνο οι προεδρικές εκλογές της ΕΠΟ, τον Οκτώβριο, που φέρνει ζυμώσεις.

Υπάρχουν και θέματα που αφορούν τη Super League. Και σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, τα άτομα που βρίσκονται στη λεγόμενη αντιπολίτευση της ΕΠΟ, φέρεται να έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο διάλυσης της Super League. Στις κουβέντες τους έχουν επισημάνει πως σε μια τέτοια περίπτωση η διοργάνωση του πρωταθλήματος να ανατεθεί σε μία επιτροπή της ΕΠΟ, μόλις εκείνη αλλάξει ηγεσία.

Όπως αναφέρεται σε αυτό, η εκτίμηση της αντιπολίτευσης είναι ότι η Super League έχει αποτύχει ως προς την εξέλιξη του προϊόντος. Αναφέρουν ως παράδειγμα τη Νίκη Βόλου και τον ΟΦΗ που αποχώρησαν εν μέσω του πρωταθλήματος ή τον Πανιώνιο που δεν πήρε άδεια και έχασε το εισιτήριο του Europa League.

Τονίζουν παράλληλα ότι η ίδια η Λίγκα δεν βρήκε πέρσι χορηγό για το πρωτάθλημα, την ώρα που τα οικονομικά της είναι στο κόκκινο και παραμένει άγνωστο αν βρεθεί χορηγός και για τη φετινή περίοδο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ