15-05-2021

Πογέτ: Έπρεπε να σταματήσει και το πρωτάθλημα

Την γνώμη του για το ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Γκουστάβο Πογέτ μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα “Sun”. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως έπρεπε να σταματήσει, εκτός του Κυπέλλου και το πρωτάθλημα.

«Συμφωνώ 100% με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ότι το ποδόσφαιρο έπρεπε να σταματήσει καθώς έχουμε φτάσει σε ένα όριο που είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Το λάθος ήταν που διέκοψε μόνο το Κύπελλο. Θα έπρεπε να είχε σταματήσει γενικά το ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω πως η λύση ήταν να να πάει ενάντια στις τέσσερις ομάδες που συνέχιζαν στα ημιτελικά. Δεν βγάζει κανένα νόημα. Αφού παίρνει την απόφαση να το σταματήσει, θα πρέπει να διακόψει τα πάντα», είπε σχετικά.

Αναφορικά με τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξει με υποθέσεις διαφθοράς, υπογράμμισε: «Υπάρχουν πολλές έρευνες που αφορούν τον Ολυμπιακό. Ακούω τους ανθρώπους που το συζητάνε. Αν έχω δει κάτι εγώ; Ας το θέσουμε έτσι. Ήταν η φάση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ; Ήταν, 100%. Αυτό συνέβη επειδή υπάρχει διαφθορά στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου; Δεν το γνωρίζω. Εκεί θα πρέπει να σταματήσω και να αφήσω τις έρευνες να ολοκληρωθούν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ