07-03-2021

Στραματσόνι: Ο Λέτο έχει ποιότητα μέσα και έξω από το γήπεδο

Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη και όπως ήταν φυσικό η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τις πρόσφατες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής των «Πρασινων» αναφέρθηκε αρχικά στην έλευση του Σεμπάστιαν Λέτο:

«Ο Λέτο είναι παίκτης που τον ήξερα, έχω μιλήσει μαζί του. Όταν ο πρόεδρος με ενημέρωσε για την προοπτική του, εξέφρασα την ικανοποίησή μου. Με κάθε σεβασμό για τον κόσμο και τον ιδιαίτερο δεσμό που έχει με τον Λέτο, είμαι ικανοποιημένος όχι μόνο για αυτό, αλλά επειδή είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Αν οι γιατροί δώσουν το «ok» και αποκτηθεί ο Λέτο, θα είμαι ευχαριστημένος γιατί εκτός από καλός παίκτης, είναι μια προσωπικότητα που μπορεί να βοηθήσει και εκτός γηπέδου.

Δεν υπήρχε μέχρι τώρα στα πλάνα μας να αποκτηθεί, δεν υπήρχε στη δομή της ομάδας, για αυτό θέλαμε να τον αποκτήσουμε. Μου αρέσουν οι παίκτες που έχουν ποιότητα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Επίσης, τοποθετήθηκε και στην απομάκρυνση των Φύσσα, Βόκολου: «Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση και επομένως δεν μπορώ να προσθέσω κάτι. Από την πλευρά μου, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, γιατί με βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα. Ελπίζω να βρουν άμεσα δουλειά και να τους ευχηθώ καλή τύχη».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ