Πώς να εκπαιδευτείτε για να πετύχετε τον πολλαπλό οργασμό

Μπορεί ο πολλαπλός οργασμός να είναι κάτι σπάνιο, όμως όλες οι γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να τον πετύχουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, σύμφωνα με την καθηγήτρια ψυχιατρικής, Barbara Bartlik, στην Ιατρική Σχολή Weill του πανεπιστημίου Cornell στη Νέα Υόρκη.

Ο χρόνος και η διάθεση είναι δύο σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν τον πολλαπλό οργασμό. Τι ακριβώς όμως είναι ο πολλαπλός οργασμός και γιατί οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να τον πετύχουν;

Πρόκειται για μια σειρά οργασμών που συμβαίνουν σε γρήγορη διαδοχή. Οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να τον βιώσουν καθώς μπορούν και ανταποκρίνονται αμέσως μετά τον δικό τους οργασμό σε συνεχόμενη και περισσότερη κλειτοριδική, ή/και κολπική διέγερση.

Πώς θα επιτύχει, όμως, ο πολλαπλός οργασμός;

Μάθετε καλά το σώμα σας, κάνοντας προπόνηση ώστε να γνωρίζετε τι είναι αυτό που σας ερεθίζει.

Επιβραδύνετε τις κινήσεις σας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δίνοντάς έμφαση στα προκαταρκτικά παιχνίδια και εστιάζοντας στη διέγερση της κλειτορίδας.

Φροντίστε να είστε ξεκούραστες. Η έλλειψη ύπνου επηρεάζει την επίτευξη πολλαπλού οργασμού, επομένως φροντίστε να έχετε κοιμηθεί αρκετά.

Οι επόμενοι οργασμοί έρχονται πολύ γρήγορα. Μετά τον πρώτο οργασμό που έρχεται σε 10-15 λεπτά, ο δεύτερος είναι πιθανό να έρθει σε 5 λεπτά και ο τρίτος σε δύο λεπτά.