«Μπρούσκο»: Ο Αχιλλέας θα ξεπεράσει τον κίνδυνο; (video)

Η Μελίνα καταρρέει στο αποψινό επεισόδιο του «Μπρούσκο» βλέποντας ότι η κατάσταση υγείας του Αχιλλέα είναι άκρως ανησυχητική.

 Ο Μηνάς φιλοξενείται στην Αναστασία, μη μπορώντας να καταλάβει για ποιο λόγο κι ενώ η Βασιλική τον κεράτωσε, τον βρίζει κι από πάνω, ενώ λίγο αργότερα η Αλίκη παρεξηγώντας μια αγκαλιά του Ματθαίου και της Βασιλικής, συμπεραίνει ότι είναι ζευγάρι.

Η Κωνσταντίνα βάζει πάγο στον Χαρίδημο όταν εκείνος της κάνει ζήλιες για τον Γρηγόρη. Οι συνεχόμενες κόντρες με τη Δήμητρα, έχουν ρίξει την ψυχολογία της Μαρίνας που αρνείται να πάει στο κέντρο αποκατάστασης. Στο μεταξύ ο φίλος του Ανδρέα, ο Γρηγόρης επιδιώκει μια πρώτη επαφή με τον Αλκιβιάδη.

Έχοντας ισχυρό άλλοθι κι ελλείψει άλλων στοιχείων ο Πάτροκλος αφήνεται ελεύθερος. Παράλληλα, το νέο ότι ο Διαμαντής παντρεύεται τη Ρενάτα, φτάνει στ’ αυτιά της Δάφνης κι η ακραία αντίδρασή της προκαλεί ερωτηματικά. Την ίδια στιγμή η Μελίνα, ο Ματθαίος κι ο Νεκτάριος, παγώνουν όταν η γιατρός του Αχιλλέα τους ενημερώνει για την νέα εξέλιξη της υγείας του.