Μια υπαίθρια παράσταση στο φαράγγι του Λυκαβηττού

Τέσσερις γυναίκες αναζητούν μια βαθύτερη επαφή με τη φύση, έξω από τη κανονική ζωή της πόλης, ωστόσο όπως μας εξηγεί η σκηνοθέτις, Άντζελα Δεληχάτσιου «στη δικιά μας παράσταση, το κοινό μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, που σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να διαλέξει να κάτσει κάπου και να κοιτάει μια πέτρα, και να αγνοεί εντελώς τους ηθοποιούς.

Ή να πλησιάσει τους ηθοποιούς και να τους παρακολουθεί με έντονο βλέμμα. Ή να κρύβεται πίσω από τους άλλους και να βλέπει από πιο μακριά».

Διάλειμμα-Χαράς-1-

Πρόκειται για την υπαίθρια παράσταση στο φαράγγι του Λυκαβηττού, «Διάλειμμα Χαράς» όπου ακούγονται ποιήματα του Γιώργου Σεφέρη και του Ουώλτ Ουίτμαν. «Αυτά τα ποιήματα είναι ένα εργαλείο για τους ηθοποιούς, το οποίο κατευθύνει την έρευνά τους με τη φύση, και επίσης λειτουργούν σαν μια γέφυρα για τους θεατές για να έρθουν στο ταξίδι μαζί μας.

Κάπως καταφέρνουν και οι δύο μεγάλοι ποιητές να μας κάνουν να νιώθουμε τη φύση με όλες μας τις αισθήσεις, σαν να είμαστε εκεί μαζί τους» δηλώνει η κ. Δεληχάτσιου.

Διάλειμμα-Χαράς-2
Η είσοδος είναι «με ελεύθερη συνεισφορά» κι ο ημερομηνίες των παραστάσεων είναι σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου, Παρασκευή 26 Ιουνίου, Σάββατο 27 Ιουνίου, Κυριακή 28 Ιουνίου Ώρα έναρξης: 18:30, Διάρκεια: 120’


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook