«Το Κτήμα» του Λάκη Λαζόπουλου κάνει πρεμιέρα στη Λάρισα

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ στο Θεσσαλικό Θέατρο στη Λάρισα, κάνει πρεμιέρα η κωμωδία του Λάκη Λαζόπουλου «Το Κτήμα», σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Ελευθερία», το σκηνικό και τα κοστούμια είναι του διεθνούς φήμης Άγγελου Μέντη, ενώ τους ρόλους ερμηνεύουν οι Χρήστος Κορδελάς, Αστέρης Κρικώνης, Αγγελική Λεμονή, Νίκος Μαγδαληνός, Δημήτρης Όντος, Αλίκη Τσάκου.

Το έργο του Λάκη Λαζόπουλου ανεβαίνει για πρώτη φορά από το «Θεσσαλικό Θέατρο», γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την πόλη της Λάρισας, με τον ίδιο τον δημιουργό να αναφέρει σχετικά πως «εγώ χαίρομαι γιατί αυτό το έργο ονειρεύτηκα να πρωτανεβαίνει εκεί που εγώ έκανα τα πρώτα μου θεατρικά βήματα. Στην πατρίδα μου τη Λάρισα. Και παρακάλεσα τον Κώστα Τσιάνο, που είναι από τους ανθρώπους που μαζί με την Άννα Βαγενά με στήριξαν σ’ αυτά τα πρώτα μου βήματα, αυτός να σκηνοθετήσει το έργο μου. Τον ευχαριστώ ιδιαίτερα. Τον εμπιστεύομαι και τον εκτιμώ».

Ακόμα, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση του εγχειρήματος, λέγοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ηθοποιούς που θα ερμηνεύσουν τους έξι χαρακτήρες του έργου μου. Ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους του Θεσσαλικού Θεάτρου που αποδέχτηκαν την πρότασή μου. Ένα ευχαριστώ στον δήμαρχο της Λάρισας και ένα ευχαριστώ στην εφημερίδα ‘Ελευθερία’ που στηρίζει τα όνειρα των Λαρισαίων. Ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που θα δείτε την παράσταση αυτή».