Έρχονται οι CURE στην Ελλάδα, στις 17 Ιουλίου! Διαλέξαμε για ζέσταμα 10 αγαπημένα τραγούδια (video)
Όταν πέφτεις στην αφίσα του επόμενου Ejekt Festival και βλέπεις το συγκρότημα με το οποίο μεγαλώσαμε -εμείς και διάφορες γενιές πριν και μετά- δεν έχεις παρά να αρχίσεις τα επιφωνήματα χαράς: ΑΑΑ, ΩΩΩ, Έλααα, Τι είπες τώρα και άλλα τέτοια.

Το μεγάλο καλοκαιρινό φεστιβάλ της Αθήνας που κλείνει του χρόνου τα 15 του χρόνια, είπε να το γιορτάσει και να μας κάνει να χοροπηδάμε από τη χαρά και την προσμονή.

Όπως έγραψαν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή τους: «We couldn’t have imagined a better way to celebrate our 15th anniversary.» Και εμείς το ίδιο τους απαντάμε και περιμένουμε να αρχίσει η προπώληση.

Το αγγλικό συγκρότημα που στιγμάτισε με τον ήχο και την αισθητική του τη δεκαετία του ‘80 και του ‘90, έχει 13 studio albums, βραβεύσεις (Grammy, Brit Awards, MTV Awards, NME κ.α.) και από ότι φαίνεται όρεξη για ζωντανές εμφανίσεις.

Μπορεί ο Robert Smith να μεγάλωσε αλλά ελπίζουμε η φωνή του να παραμένει η ίδια και να μας ταξιδέψει στα χρόνια της αθωότητας και της (ροκ) αντίδρασης που όλα φαινόντουσαν πιο αληθινά.

Για το σκοπό αυτό, διαλέξαμε για εσάς πέντε αγαπημένα τραγούδια για να ξεκινήσουμε το ζέσταμα από τώρα!
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook