Υποψήφια βουλευτής της ΝΔ η Έμη Λιβανίου – Πού κατεβαίνει

Στροφή στην πολιτική κάνει η γνωστή δημοσιογράφος Έμη Λιβανίου, η οποία θα είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, όπως ανακοίνωσε η Πειραιώς.

Η υποψηφιότητα της κ. Λιβανίου ανακοινώθηκε μετά από συνάντησή της με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας έδωσαν τα «χέρια».

Σύμφωνα με τη ΝΔ, η κ. Λιβανίου θα είναι υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

Ποια είναι η Έμη Λιβανίου

Η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Έχει παρουσιάσει πολλές ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση.

Από το 2014 είναι επικεφαλής των ειδικών εκδόσεων στην ιστοσελίδα Huffpost.gr. Το 2012 ξεκίνησε την εκδοτική της δραστηριότητα, εκδίδοντας το ετήσιο λεύκωμα “Η Δύναμη της Προσφοράς”, το οποίο προβάλλει τη φιλανθρωπική και κοινωφελή δραστηριότητα ιδιωτών και ιδρυμάτων.

Τo 2018 δημιούργησε το www.dinamiprosforas.gr, τον πρώτο ειδησεογραφικό ιστότοπο της χώρας στο συγκεκριμένο θεματικό πεδίο. Είναι μέλος των Σωματείων Ελπίδα, MDA και της ΕΛΕΠΑΠ, και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τη δράση της στον τομέα της Προσφοράς και της Αλληλεγγύης.

Μιλά αγγλικά και γαλλικά και είναι μητέρα δύο παιδιών.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook