«Υπερβολική η τελετή υποδοχής των δύο ελλήνων στρατιωτικών», λέει ο Ζουράρις

Υπερβολική χαρακτήρισε την τελετή υποδοχής των δύο ελλήνων στρατιωτικών, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Κώστας Ζουράρις.

Αναλυτικότερα, με δηλώσεις του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Ζουράρις εξέφρασε την αντίθεσή του προς την υπερβολική – όπως τη χαρακτήρισε – τελετή υποδοχής των δύο ελλήνων.

«Ξαναχάσαμε το μέτρο, εμείς οι ιδρυτές του μέτρου. Είναι απαράδεκτο ένας υπουργός Άμυνας, δυο υφυπουργοί, Εξωτερικών και ο αρχηγός του Στρατού, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και το τιμητικό άγημα του Στρατού, όλοι και όλα να αποδώσουν τιμές στους δυο στρατιωτικούς μας που έκαναν απλώς το οπλικό τους καθήκον, αυτό που επιβάλει η οπλιτική παράδοση του γένους τα τελευταία τρεις χιλιάδες χρόνια. Σύμφωνα με αυτή οι οπλίτες μας οφείλουν να μπορούν και όταν παύουν να μπορούν» είπε χαρακτηριστικά.

«Δηλαδή, αυτή η «Βίπερ Νόρα», απώλεια του μέτρου τι ακριβώς ετίμησε; Την αβλεψία των δυο στρατιωτικών μας; την απροσεξία τους; Ακόμα και την ατυχία τους ίσως; Δηλαδή τι τιμές θα τους είχαμε απονείμει αν είχαν απελευθερώσει τα Κατεχόμενα; Έμεινε καμία τιμή;Μέτρο μέτρο, το χάσανε όλοι τους το μέτρο. Βεβαίως η υποδοχή έπρεπε να είναι τρυφερή, χαρούμενη , συγκινημένη, χωρίς βεβαίως τα δάκρυα του πρωθυπουργικού αεροπλάνου», ανέφερε στη συνέχεια ο Κώστας Ζουράρις.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook