«Βολές» ΝΔ για Πετρόπουλο – «Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε πια το σημείο της αυτογελοιοποίησης»
«Βολές» κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με αφορμή δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος.

«Η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε πια το σημείο της αυτογελοιοποίησης», σημειώνει το γραφείο Τύπου της ΝΔ σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Ο υπουργός που κατόρθωσε να αυξήσει τις εισφορές στους εργαζομένους, μειώνοντας παράλληλα τις συντάξεις, παριστάνει τον σωτήρα του έθνους σε μαθητές δημοτικού».

«Τον παραδίδουμε στη χλεύη των πολιτών, είτε πιστεύει όσα λέει, είτε απλά ζει εκτός τόπου και χρόνου, που είναι και το πιθανότερο», καταλήγει η ΝΔ.

Τι είπε ο Τάσος Πετρόπουλος

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης στη Βουλή, την οποία παρακολουθούσαν μαθητές από τα θεωρεία, ο κ. Πετρόπουλος δήλωσε: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θνησιμότητα στην Ελλάδα, την περίοδο 2010 έως και το 2014, αυξήθηκε κατά 18% και οι αυτοκτονίες πολιτών ανήλθαν στο 7,2%. Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων που άνθρωποι έψαχναν στα σκουπίδια, στην Αθήνα που είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι, είναι μια εικόνα πραγματική η οποία έχει εκλείψει. Αντιμετωπίσαμε μια ανθρωπιστική κρίση στη χώρα και με δυσκολίες δημιουργήσαμε όρους για να τα καταστήσουμε αυτά παρελθόν».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook