Τους δύο έλληνες στρατιωτικούς στην Αδριανούπολη επισκέπτεται το απόγευμα ο Βούτσης

  • Πρόκειται για τον δεύτερο έλληνα πολιτικό που θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στους έλληνες στρατιωτικούς
  • Ο κ. Βούτσης θα μεταβεί στην Αδριανούπολη στις πέντε το απόγευμα
  • Συνάντηση με τους έλληνες στρατιωτικούς πραγματοποίησε τη Δευτέρα και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Σε μια κίνηση υψίστης σημασίας θα προχωρήσει σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης θα μεταβεί στην Αδριανούπολη, προκειμένου να επισκεφθεί τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται κρατούμενοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Αναλυτικότερα, ο κ. Βούτσης που θα μεταβεί στην Αδριανούπολη στις πέντε το απόγευμα, βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη στη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων του Οργανισμού Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου.

Τέλος, σημειώνεται ότι συνάντηση με τους δύο ελληνες στρατιωτικούς είχε τη Δευτέρα ο επικεφαλής των Ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης  Κεφαλογιάννης. 

Ο κ. Βούτσης θα μεταφέρει στους έλληνες στρατιωτικούς την ομόθυμη στήριξη του Κοινοβουλίου και θα τους διαβεβαιώσει για τις άοκνες προσπάθειες της Ελλάδας με στόχο την άμεση απελευθέρωσή τους. Θα του δοθεί επίσης ευκαιρία να δει από κοντά τις συνθήκες κράτησής τους.

Ο πρόεδρος της Βουλής βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με τις οικογένειες των στρατιωτικών εκφράζοντας τη συμπαράσταση της Βουλής των Ελλήνων στην περιπέτεια των παιδιών τους και την ετοιμότητά της να τους παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια.

Δείτε Επίσης