22-09-2019 | 03:42

Τους δέκα πρώτους υποψήφιους ευρωβουλευτές του παρουσίασε το Ν.Ε.Ο. της Κατερίνας Παπακώστα

Τους δέκα πρώτους υποψήφιους που θα στελεχώνουν το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Ελληνικής Ορμής ανακοίνωσε η πρόεδρός του και υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, δίνοντας τον τόνο με τις αρχές και τις αξίες που διαπνέουν την παράταξη.

«Οι Έλληνες, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στη χάραξη αυτής της νέας πορείας, θα κληθούν να αντιπροσωπεύσουν την ΙΔΕΑ:


• της Ισότητας για όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις, μακριά από ξεπερασμένα στερεότυπα, για ουσιαστική δημοκρατία και αλληλεγγύη.

• της Δημιουργίας ως τη στέρεη βάση για την οικονομική, κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη.

• της Ευθύνης, για τις γενιές που έρχονται και απαιτούν από εμάς ένα αποτελεσματικό δίχτυ κοινωνικής προστασίας, μια καλύτερη παιδεία, ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό σύστημα δημόσιας υγείας, σε μια «πράσινη» και ενεργειακά αυτόνομη Ευρώπη.

• της Ασφάλειας, με προτεραιότητα την προστασία, από κάθε μορφή κινδύνου ή απειλής, όλων των ευρωπαίων πολιτών και προϋπόθεση ελευθερίας και ανάπτυξης.

Πιστεύουμε ότι στο επίκεντρο πρέπει να βρίσκεται ο Άνθρωπος. Πιστεύουμε ότι η Ευρώπη, πληγωμένη από τις αποφάσεις της Ηγεσίας της, θα επανέλθει στις ρίζες της Ιδρυτικής της πράξης για σύγκλιση ανάμεσα στους Λαούς και στα Κράτη.

Η Νέα Ελληνική Ορμή με βασικούς άξονες τις αρχές της για μια Νέα Ευρώπη με άλλη αρχιτεκτονική, παρουσιάζει τους πρώτους, υποψήφιους Ευρωβουλευτές, έγκριτους επιστήμονες, επιτυχημένους επιχειρηματίες, οραματιστές μιας Ευρώπης που θέλουμε και αξίζουμε, και διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού.

Την ψήφο για τη Νέα Ευρώπη, της Ισότητας, της Δημιουργίας, της Ευθύνης και της Ασφάλειας.

Προσκαλούμε, όλους όσους συμμερίζονται αυτές τις αρχές να ανταποκριθούν στο προσκλητήριο της ευθύνης για τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη της επόμενης πενταετίας προς όφελος των λαών και όχι της ευρωπαϊκής ελίτ.

Θα συμμετέχουμε και εμείς σε ένα ψηφοδέλτιο συνεργασίας που θα ενώνει δυνάμεις, που θέλουν ριζοσπαστικές αλλαγές στην Ευρώπη και αλλαγές στις σχέσεις της χώρας μας με τους ευρωπαίους εταίρους μας. Με δυνάμεις, που θέλουν να στείλουν ένα φιλοευρωπαϊκό μήνυμα ελπίδας, ειδικά τώρα που ο όρος “Ευρώπη” έχει γίνει συνώνυμο της απελπισίας, φορτώνοντας τους Έλληνες με αβάσταχτες απαιτήσεις.

Ελάτε μαζί, στο πρώτο μας ραντεβού, στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019».

Οι υποψήφιοι του Ν.Ε.Ο και τα βιογραφικά όπως ανακοινώθηκαν από το κόμμα:

– Βενετόπουλος Χριστόδουλος

Γεννήθηκε στις Φέρες του Νομού Έβρου. Είναι πτυχιούχος Θεολόγος και Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Δούλεψε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπου προσέφερε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς.

Με την συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές επιθυμεί να αξιοποιήσει την εμπειρία του, ώστε να δημιουργηθούν ικανές συνθήκες που θα προάγουν τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ των δυνάμεων της κοινωνίας που επιθυμούν να συμβάλλουν προς όφελος της Πατρίδας μας.

Ζει στο Παλαιό Φάληρο.

– Βερύκιος Άγγελος

Γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο με καταγωγή από Λευκάδα και Τραπεζούντα Μ. Ασίας. Απόγονος του Άγγελου Φέτση, 4ου Ολυμπιονίκη στους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες στα 1.500μ.

Έχει εργασιακή εμπειρία στους τομείς τουρισμού και αθλητισμού.

Υπήρξε αθλητής στίβου και ποδοσφαίρου του ΓΣ Πανιωνίου με πολλές διακρίσεις.

Εργάστηκε πολλά χρόνια ως προϊστάμενος του Regency Casino Mont Parnes.

– Γωνιανάκη – Καλογεροπούλου Αικατερίνη

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990 είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Αθηνών στο τμήμα Νοσηλευτικής Σχολές επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας όπου ασχολείται ενεργά στον τομέα της Ειδικής Αγωγής πάνω στα άτομα με νοητική στέρηση. Αποφοίτησε από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή Αθηναϊκή Σκηνή. Έχει σπουδές πάνω στη μουσική και στο χορό. Έχει συμμετοχή σε θεατρικές παραστάσεις και παραμένει ενεργή στο χώρο του θεάτρου.

Σήμερα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον τομέα Ειδικής Αγωγής πάνω στην εκπαίδευση.

Ζει στην Αθήνα.

– Ζαγοριανάκος Ηλίας

Είναι υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων. Ξεκίνησε την πολιτική του δράση στην ΟΝΝΕΔ, ορμώμενος από τις αρχές του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή. Διατέλεσε υποψήφιος με τον Βασίλη Κικίλια, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Γιάννη Μανώλη πάντα έχοντας ως σημείο αναφοράς τον Νομό Λακωνίας.

Ενώνει την φωνή του με την Πρόεδρο του Ν.Ε.Ο, Κατερίνα Παπακώστα, προκειμένου η Ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας να αποκτήσει νέα προοπτική.

– Κολιτσοπούλου Ιωάννα

Απόφοιτη Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση και τις Πολιτικές Επιστήμες. Διατέλεσε καθηγήτρια και υπεύθυνη Αθλητικού τμήματος και σε άτομα με ειδικές ανάγκες στο Πανεπιστήμιο SouthEssexCollege της Μ. Βρετανίας.

Σήμερα εργάζεται ως ειδική σύμβουλος της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Είναι μητέρα δυο παιδιών. Ζει στην Αθήνα.

– Kωνσταντινίδου – Παραλίκα Χριστίνα

Απόφοιτος Αριστούχος της Φιλοσοφικής Σχολής και της Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης – Σπουδές στην δημοσιογραφία – Κάτοχος Μεταπτυχιακού.

Εργάστηκε στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης και τις δημόσιες σχέσεις των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Έχει λάβει μέρος σε ανθρωπιστικές αποστολές του εσωτερικού και του εξωτερικού

Είναι μέλος συλλόγων με ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο.

– Παπαδοδημητράκης Μιχαήλ

Απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Νάπολης (Ιταλία) – Χημικός Μηχανικός μέλος ΤΕΕ – Μέλος Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηράκλειου Κρήτης

Υπεύθυνος Παραγωγής Κρασιών σε Αθήνα και Κρήτη.

Ιδρυτής και Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΠΕΛΟΥ Κρήτης. Ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά. Ζει μόνιμα στο Ηράκλειο Κρήτης.

– Σιδηρόπουλος Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, είναι Διδάκτορας της Βιολογίας, ζωγράφος, ποιητής, στιχουργός.

Αποφοίτησε από το τμήμα Βιολογίας της Αθήνας το 2004, έκανε μεταπτυχιακό στον Τομέα Κυτταρικής Βιολογίας – Βιοφυσικής και διδακτορικό στον Τομέα Ζωολογίας – Θαλάσσιας Βιολογίας.

Έχει παρουσιάσει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την έκθεση ζωγραφικής 50 HAIKU&NEWAGE μαζί με τον ζωγράφο και ποιητή Γιάννη Γούνα το 2018.

Κυκλοφόρησε την πρώτη ποιητική του συλλογή τον Ιούνιο του 2018 με τίτλο «Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Μέρος Πρώτο: Οι εποχές άλλαξαν». Θεωρεί αναγκαία την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και την συμμετοχή των νέων ανθρώπων στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Ζει στην Αγία Βαρβάρα.

– Τάτση Ελένη

Κατέχει πτυχίο Μαιευτικής με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, πτυχίο Ψυχολογίας προσωπικότητας και Εγκληματολογικής έρευνας.

Ιδρυτής Medical Studies College. Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Ρουμάνικα. Ζει στο Ψυχικό.

– Φραντζεσκάκης Εμμανουήλ

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου της Θράκης με μεταπτυχιακά εξειδίκευσης επί των θεμάτων Κατασκευής και Σχεδιασμού. Κατέχει σημαντική επαγγελματική εμπειρία μέσω της ανάληψης απαιτητικών τεχνικών έργων.

Έχει συμβάλλει εθελοντικά σε θέματα που άπτονται του γνωστικού του αντικειμένου. Θεωρεί ότι η Ευρωπαϊκή Οικογένεια οφείλει να γυρίσει στις ρίζες της, με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά. Ζει στην Κρήτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ξέσπασμα του Ανδρέα Γεωργίου: Κάποιοι κακοπληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι…

Μετά τα δημοσιεύματα περί χαμηλών πτήσεων της σειράς «8 Λέξεις» στα νούμερα τηλεθέασης ο Ανδρέας Γεωργίου απάντησε με ντοκουμέντα.Πόσταρε φωτογραφία στο facebook με τον...

Διεθνής σάλος: Και το BBC «αδειάζει» την Αντωνιάδου – «Είχε πείσει μέχρι και το ΕΛΚ και το Forbes»

Όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει το θέμα της ελληνίδας επιστήμονα, Ελένης Αντωνιάδου, η οποία υποστηρίζει πως εργάζεται για τη NASA, χωρίς όμως αυτό να...

Διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου – Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με επιστολή στα Μέσα

Η γνωστή ηθοποιός παίρνει διαζύγιο μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.Μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση που γνωστοποιούσαν τον χωρισμό τους. «Μετά από...

«Συστημένο» του σαμαρικού antinews προς Μητσοτάκη – «Μαζέψτε τους Μπάμπηδες»

Ένα νέο ηχηρό μήνυμα με αποδέκτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη στέλνει η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα antinews.gr, με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου...

«Γεννάνε και τα κοκόρια της Κυβέρνησης Μαρία» (video)

Το συμπέρασμα είναι ένα για τον Δημήτρη Οικονόμου παρατηρώντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης PULSE που έγινε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.«Έχει τόσα θετικά νέα η...

Ποιος υπουργός δεν μπορεί να βρει αστυνομικούς για την προσωπική του ασφάλεια;

Ένας υπουργός δεν μπορεί να βρει αστυνομικούς επειδή έχει τη φήμη του κακότροπου. Αυτό αποκάλυψε ο Ευάγγελος Αντώναρος.Με ανάρτηση του στο Twitter θέτει...

Οι απειλές του Αρναούτογλου στον Λιάγκα εκνεύρισαν τη Σκορδά (video)

Η Φαίη Σκορδά ακούγοντας τις απειλές του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Γιώργο Λιάγκα εκνευρίστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγινε έξαλλος με...

«Καρφί» Αντώναρου για Παπαδημητρίου: Δεν είπε απλά πως το νερό είναι φθηνό

Σε μια συγκεκριμένη λέξη από τη δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου που προκάλεσε ντόρο ότι «το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό», εστίασε...

Έγκυος η Τάμτα; Ο Κασιδόκωστας πόσταρε μία φωτογραφία όλο νόημα

Η Τάμτα και ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι ζευγάρι τα τελευταία χρόνια και πολύ ερωτευμένο.Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο μία κόρη...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ανάγωγος της Κυριακής: Καθεστώς υποχρεωτικής ευτυχίας

Σκέφτομαι πώς θα ήταν οι «ειδήσεις» σήμερα αν ακόμα κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.«Κατά χιλιάδες συρρέουν οι πρόσφυγες στο ξέφραγο αμπέλι που έχει γίνει η χώρα...

Συνελήφθη άνδρας για εμπρησμό στα Ιωάννινα

Στη σύλληψη ενός άνδρα, υπαίτιου για την πρόκληση εμπρησμού από αμέλεια, προχώρησαν οι πυροσβεστικές αρχές στα Ιωάννινα.Ο συλληφθείς φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά το...

Επίθεση Κουτσούμπα στην κυβέρνηση: Η ΝΔ τελειώνει τις αντιλαϊκές εκκρεμότητες

Στο κατάμεστο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» ο Δημήτρης Κουτσούμπας μίλησε στο κλείσιμο του 45ου φεστιβάλ της ΚΝΕ – Οδηγητή σε μεγάλη πολιτική συγκέντρωση και εξαπέλυσε...

Έρχεται η ψηφιακή κάρτα εργασίας – Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση

Μία από τις προτεραιότητες του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων είναι η ψηφιακή κάρτα εργασίας, όπως επεσήμανε η αρμόδια υφυπουργός, Δόμνα Μιχαηλίδου, σε συνέντευξη...

Νέα τραγωδία στις ΗΠΑ – Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε μπαρ (video)

Στις ΗΠΑ σημειώθηκε νέο αιματηρό επεισόδιο. Συγκεκριμένα, δύο άτομα σκοτώθηκαν, ενώ τουλάχιστον εννέα άτομα τραυματίστηκαν, μετά από νέο συμβάν με πυροβολισμούς, σε νυχτερινό κέντρο...

Μεγάλη πυρκαγιά στο Αγιονόρι Κορινθίας

Φωτιά εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (21/09), στην περιοχή Αγιονόρι Κορινθίας στα όρια με τον νομό Αργολίδας. Η πυρκαγιά πήρε διαστάσεις.Σύμφωνα με την πυροσβεστική...

Ισχυρός σεισμός στην Αλβανία: Πάνω από 100 οι τραυματίες, κατέρρευσαν κτήρια (video)

Τουλάχιστον 105 άτομα τραυματίστηκαν, πάνω από 10 σπίτια κατέρρευσαν και δεκάδες έχουν ρωγμές, ως απόρροια του ισχυρού σεισμού των 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ...

Με εισβολή στη Συρία απειλεί τις ΗΠΑ ο Ερντογάν – «Θα προβούμε σε μονομερείς...

Την ώρα που η Δαμασκός ανακοίνωσε ότι κατέρριψε ένα οπλισμένο drone, η Τουρκία δηλώνει έτοιμη να αναλάβει δράση στα σύνορα με τη Συρία, με...

Περιπέτεια για 250 επιβάτες του «Διονύσιου Σολωμού» – Το πλοίο επέστρεψε στον Πειραιά λόγω...

Στο λιμάνι του Πειραιά επέστρεψε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διονύσιος Σολωμός», το οποίο παρουσίασε βλάβη σε μία από τις μηχανές του έξω από το...

Αφιέρωση με… νόημα από τον Πάπα στον Αλέξη Τσίπρα

Η συνάντηση του Πάπα με τον Αλέξη Τσίπρα στο Βατικανό διεξήχθη σε «ζεστό» κλίμα, με τους δυο άνδρες να μιλούν για πολλά θέματα. Με...

Τραγικό τέλος για ορειβάτη στον Όλυμπο – Ανασύρθηκε νεκρός

Θανάσιμα τραυματισμένος ανασύρθηκε, τελικά, ο ορειβάτης, βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί στη θέση «Λούκι του Στεφανιού», στον Όλυμπο από το μεσημέρι του Σαββάτου...

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου (video)

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» το μεσημέρι του Σαββάτου. Ντυμένη με ένα φούξια φόρεμα με ασορτί γόβες καλησπέρισε...

To Εργατικό Κόμμα στη Βρετανία προσπαθεί να αποφύγει τον «εμφύλιο» λόγω του… Brexit

Με μία σκληρή σύγκρουση στο εσωτερικό του κόμματος άρχισε το ετήσιο συνέδριο του Εργατικού κόμματος στο Μπράιτον, σε μία εξέλιξη πώς το Brexit απειλή...

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη σε απογευματινή βόλτα με τη μικρή Μαρίνα

Η Ελένη Μενεγάκη απόλαυσε βόλτες με τη μικρή Μαρίνα το απόγευμα του Σαββάτου.Η παρουσιάστρια λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της αν και βρίσκεται σε...

«Ταρακουνήθηκε » η Αλβανία – Δύο ισχυροί σεισμοί μέσα σε λίγα λεπτά

Ισχυρός σεισμός που έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (21/09) στην Αλβανία. Ακολούθησε και δεύτερος σεισμός, που...

Μήνυμα Παυλόπουλου στην Τουρκία: Η Ελλάδα υπερασπίζεται τη νομιμότητα και τα σύνορα της ΕΕ...

«Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία είναι πάνω από όλα δύναμη αποτροπής, δύναμη υπεράσπισης του Τόπου, της Διεθνούς Νομιμότητας, της Ευρωπαϊκής Νομιμότητας», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της...

Αποκλεισμός κοσμηματοπωλείου στο Χαλάνδρι από τον Ρουβίκωνα για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

Μέλη του Ρουβίκωνα απέκλεισαν το μεσημέρι του Σαββάτου (21/09) στις 12:15 στο Χαλάνδρι κοσμηματοπωλείου για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλο (συμπληρώθηκε ένας χρόνος από...

Άρχισε το ξήλωμα των παράνομων πινακίδων η Περιφέρεια Αττικής

Η αφαίρεση των παράνομων πινακίδων άρχισε το πρωί του Σαββάτου (21/09) από τη λεωφόρο Μεσογείων και θα συνεχιστεί με τα συνεργεία της περιφέρειας, σε...

Ο Πάπας συνεχάρη τον Τσίπρα για το προσφυγικό, την οικονομία και την Συμφωνία των...

Συνάντηση που κράτησε σχεδόν μια ώρα είχε το Σάββατο (21/09) ο Αλέξης Τσίπρας με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται...

Επιχείρηση διάσωσης ορειβάτη στον Όλυμπο

Σε ακόμα μια αποστολή διάσωσης στον Όλυμπο έσπευσαν το Σάββατο (21/09) μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, άνδρες της Πυροσβεστικής και κλιμάκια της ΕΜΑΚ.Συγκεκριμένα από...

Γιάννης Κότσιρας: Συγκινεί με το μήνυμα για τον Μαχαιρίτσα – «Σ’ αγαπώ φίλε...

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, μιας εμβληματική φιγούρας της μουσικής, που έφυγε από τη ζωή, τα ξημερώματα της...

Αυτός είναι ο Έλληνας τραγουδιστής που αποθεώνεται σε Ισραήλ και Βουλγαρία (video)

Είναι νέος, ωραίος και ανερχόμενος τραγουδιστής.Στην Ελλάδα, έχει ήδη ξεχωρίσει, καθώς έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες σε μεγάλες πίστες.Πριν λίγες μέρες, ολοκλήρωσε τις...

Συνελήφθη στη Μύκονο o αεροπειρατής της πτήσης της TWA

Εντοπίσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του νησιού, 65χρονος αλλοδαπός, τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται σε εκκρεμές ευρωπαϊκό...

Την περαιτέρω εμπλοκή της Frontex και του ΝΑΤΟ αποφάσισε το Μαξίμου για το προσφυγικό

Τη συνέχιση της αποσυμφόρησης των νησιών, την ενίσχυση των δυνάμεων του λιμενικού με σκάφη και προσωπικό και και την αύξηση της εμπλοκής της Frontex...

Φθιώτιδα: Βρήκαν νεκρό τον 38χρονο γιο τους στο δωμάτιο

Ο 38χρονος, ο οποίος διέμενε μαζί με τους γονείς του στην περιοχή του Μώλου στη Φθιώτιδα, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο δωμάτιό του.Οι...

Επίθεση με πέτρες σε αμαξοστοιχία στον Ασπρόπυργο

Τα εμπόδια που τοποθέτησαν άγνωστοι στις ράγες του τρένου, υποχρέωσαν το προσωπικό της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο 1317 Κιάτο- Αθήνα να σταματήσει ώστε...

Ζακ Κωστόπουλος: Τίμησαν τη μνήμη του, ζητώντας δικαιοσύνη για τον άδικο θάνατό του (video)

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην Αθήνα στην πορεία μνήμης για τον Ζακ Κωστόπουλο στο Σάββατο (21/09). Οι συγκεντρωμένοι με συγκινητικά πανό και συνθήματα ζήτησαν δικαιοσύνη...

«Συναγερμός» στο Ηράκλειο: Απειλούσε ότι θα πέσει από γέφυρα (video)

Ανάστατοι είναι από το πρωί του Σαββάτου (21.09.2019) περαστικοί, διερχόμενοι οδηγοί και οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου Κρήτης.Ο λόγος ήταν ότι μια νεαρή κοπέλα...

Γαλλία:  7.500 αστυνομικοί στους δρόμους για τα «Κίτρινα Γιλέκα» – Ένταση και δακρυγόνα(video)

Επί ποδός βρίσκονται οι  γαλλικές αρχές  καθώς γίνονται και πορείες για το κλίμα, αλλά και κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού που προωθεί ο Εμανουέλ...

Fake News… κατά το δοκούν

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως τα fake News έχουν κατακλύσει το δημόσιο διάλογο κυρίως γιατί η διασπορά γίνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθιστώντας...