Το sms, η κομματική «γραμμή» και το «ντόμινο» αντιδράσεων

«Ντόμινο» αντιδράσεων προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» που αναφέρει ότι την 1η Αυγούστου διακινήθηκε μήνυμα  από το Μαξίμου, προς επιλεγμένα στελέχη της κυβέρνησης, της κοινοβουλευτικής ομάδας και του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να κρατήσουν συγκεκριμένη «γραμμή»

Σύμφωνα με αυτό το μήνυμα, που προοριζόταν για αποκλειστική χρήση, τα στελέχη της κυβέρνησης θα έπρεπε -μεταξύ άλλων- να παρουσιάζουν εξωραϊσμένα την κατάσταση στις πληγείσες περιοχές, να παρουσιάζουν ως αιτία της καταστροφής τα αυθαίρετα, να στηρίζουν την «επιχείρηση μπουλντόζα», να γνωρίζουν ότι όλες οι πολιτικές παρατάξεις εκτός του Σταύρου Θεοδωράκη και του “Ποταμιού” βρίσκονται απέναντί τους κλπ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το δημοσίευμα προκάλεσε αμέσως  «ντόμινο» αντιδράσεων.

Απάντηση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

«Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και η προβοκάτσια έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με δημοσίευμα στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

«Ένα πλαστό, κακότεχνο και βλακώδες SMS, που αποδίδεται στο Μέγαρο Μαξίμου, φιλοξενεί σήμερα ο Ελεύθερος Τύπος. Έσπευσε μάλιστα να το αναπαράγει, σαν έτοιμος από καιρό, ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για “αποβράσματα” του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ακόμα: «Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και η προβοκάτσια έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης. Εκείνο που ξεχνούν, και θα τους το θυμίσει για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός, όταν έρθει η ώρα της κάλπης, είναι ότι τέτοια άθλια μέσα, το μόνο που αποκαλύπτουν είναι η αθλιότητα όσων τα χρησιμοποιούν».

Σβίγκου: Το μόνο που δεν έχει ισχυριστεί η ΝΔ είναι πως έλαβε SMS από το Μαξίμου

«Το μόνο πράγμα που δεν έχει ισχυριστεί ακόμα η ΝΔ είναι πως έλαβε SMS από το Μαξίμου μαζί με τον Ελεύθερο Τύπο» αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτησή της στο Twitter.

Αρνείται και ο Σταύρος Θεοδωράκης τα όσα υποτίθεται ότι αναφέρονται σε εκείνον στο sms.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook