Το «καρφί» του Ηλιόπουλου για τον Κασιδιάρη που κέρδισε το χειροκρότημα στο debate (video)
Το χειροκρότημα των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ ήταν ίσως η καλύτερη αντίδραση στην ατάκα του Νάσου Ηλιόπουλου για τον Ηλία Κασιδιάρη, με αφορμή την εξώδικη δήλωση που έστειλε ο χρυσαυγίτης βουλευτής στον δημοσιογράφο και εκδότη Νίκο Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του debate που διοργανώθηκε στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε από τους υποψηφίους να τοποθετηθούν σχετικά με το εξώδικο του Ηλία Κασιδιάρη προς τον γνωστό δημοσιογράφο, ο κ. Ηλιόπουλος απάντησε:

«Είναι ξεκάθαρο από τη μεριά μας ότι με νεοναζί δολοφόνους δε κάνουμε κανένα διάλογο. Οι γειτονιές της Αθήνας είναι πολύ πιο ασφαλείς χωρίς της δράση της Χρυσής Αυγής. Έχω μεγαλώσει σε μια γειτονιά που ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει η δράση της, λίγα μέτρα πιο μακριά από τον Άγιο Παντελεήμονα».

Ωστόσο, η παρακάτω φράση του ήταν αυτή που φαίνεται ότι κέρδισε τους σπουδαστές, όταν ο κ. Ηλιόπουλος είπε χαρακτηριστικά:

«Ελπίζω μέχρι τον Σεπτέμβρη να μη συζητάμε για τη θέση του κ. Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο αλλά για τη σχέση του με το σωφρονιστικό σύστημα».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook