Το πρωί της Κυριακής το κρίσιμο ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου
  • Μετά από σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία Πάνου Καμμένου και Αλέξη Τσίπρα
  • Ο πρωθυπουργός αναμένει τις αποφάσεις του Πάνου Καμμένου προκειμένου να ανακοινώσει τις δικές του αποφάσεις
  • Ο κ. Καμμένος έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ΠΓΔΜ

Για το πρωί της Δευτέρας, στις 10.30,  έκλεισε τελικά το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα  με τον Πάνο Καμμένο Καμμένου, τις αποφάσεις του οποίου αναμένει ο πρωθυπουργός, προκειμένου να ανακοινώσει τις δικές του αποφάσεις.

Αναλυτικότερα, μετά από σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία Πάνου Καμμένου και Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με πηγές του κόμματος.

Ο κ. Καμμένος έχει ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ΠΓΔΜ, ενώ ο έλληνας πρωθυπουργός έχει ζητήσει δημοσίως από τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ ρητή δήλωση περί στήριξης της κυβέρνησης και σε διαφορετική περίπτωση, όπως είπε, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Το ραντεβού των δύο ανδρών, το οποίο ήταν προγραματισμένο για την Παρασκευή, αναβλήθηκε καθώς ο Πάνος Καμμένος περίμενε τις εξελίξεις στην ΠΓΔΜ.

Το σκοπιανό κοινοβούλιο ενέκρινε το βράδυ της Παρασκευής με 81 ψήφους υπέρ τις τέσσερις τροπολογίες του Συντάγματος, που κατέθεσε η κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών και έτσι το ραντεβού μεταξύ των δύο αντρών έκλεισε εκ νέου για τη Δευτέρα.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook