Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι κάτοικοι του Βελβεντού στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Το Βελβεντό Κοζάνης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης, 16 Απριλίου , Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως είχε ανακοινώσει το προηγούμενο βράδυ. Στην υποδοχή ήταν οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν οι υπουργοί Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και Αγροτικής Ανάπτυξης-Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης.

 Οι κάτοικοι του δήμου, που ξαναέγινε αυτόνομος και χωρίστηκε από τα Σέρβια,  επεφύλαξαν στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ θερμή υποδοχή και τον ευχαρίστηκαν έντονα για την απόφαση να ξαναγίνει αυτόνομος ο δήμος στη συνομιλία που είχαν.

Εκεί ο έλληνας πρωθυπουργός τους εκμυστηρεύτηκε πως μία  από τις δυσκολίες μιας τέτοιας απόφασης ήταν ότι θα ακολουθούσαν και άλλα παρόμοια αιτήματα, ίσως όχι με τα ισχυρά χαρακτηριστικά του Βελβεντού, τα οποία  αιτήματα τα οποία «θα πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους».

Επόμενος σταθμός ήταν ο συνεταιρισμός «Δήμητρα» όπου έγινε δεκτός από τους υπευθύνους. Ο πρωθυπουργός συζήτησε μαζί τους για τα προϊόντα τους και την διάθεση τους στην αγορά.

(Με πληροφορίες από το ΑΠΕ/ΜΠΕ)


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook