Συγχαρητήρια Κρέτσου στην Ελλάδα για την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων

  • Στην Ελλάδα η επίτροπος περιφερειακής πολιτικής Κορίνα Κρέτσου 
  • “Δεν χάθηκε ούτε ένα ευρώ και απορροφήθηκαν όλα τα χρήματα της ΕΕ”, τόνισε χαρακτηριστικά

«Θέλω να συγχαρώ την Ελλάδα διότι στην τελευταία προγραμματική περίοδο δεν χάθηκε ούτε ένα ευρώ» ανέφερε η επίτροπος της Ε.Ε. αρμόδια για θέματα περιφερειακής πολιτικής Κορίνα Κρέτσου, μιλώντας στην Ειδική Διαρκή Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής.

«Η Ελλάδα είναι μια από τις χώρες η οποία υποφέρει περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από τις προκλήσεις με τις οποίες βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπη η Ε.Ε.

Γι’ αυτό είμαι πολύ υπερήφανη και πολύ χαίρομαι που έρχομαι στην Ελλάδα, ως επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής, για να βοηθήσω κι εγώ με τον δικό μου τρόπο. Εμείς προτείναμε, όπως ξέρετε, τη συγχρηματόδοτηση στο 100% για την Ελλάδα και θέλω να συγχαρώ την Ελλάδα, διότι στην τελευταία προγραμματική περίοδο δεν χάθηκε ούτε ένα ευρώ και απορροφήθηκαν όλα τα χρήματα της ΕΕ, το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ καλό σημάδι» είπε μεταξύ άλλων η Κορίνα Κρέτσου.

Αναφερόμενη στις προκλήσεις, επανέλαβε το πρόσφατο μήνυμα Γιούνκερ ότι «αν το θέλουμε πραγματικά, μπορούμε να έχουμε ένα λαμπρό κοινό μέλλον. Αλλά όλοι μαζί δίνοντας την ελπίδα στους πολίτες μας να πιστέψουν στην Ευρώπη».