Στην Άγκυρα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Επαφές με αξιωματούχους τουρκικών κομμάτων
Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής το μέλος της ΚΕ του κόμματος και επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Γιάννη Μπουρνού, μετέβη σήμερα στην Άγκυρα, προκειμένου να έχει επαφές με αξιωματούχους της τουρκικής κυβέρνησης. Στην αντιπροσωπεία συμμετέχει και ο συντονιστής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων & Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Μπουγδάνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος «στην ατζέντα των συναντήσεων με τις τουρκικές πολιτικές δυνάμεις θα βρεθούν οι ελληνοτουρκικές και ευρωτουρκικές σχέσεις, καθώς και οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα υπάρξουν συναντήσεις με ηγετικά στελέχη των τριών μεγαλύτερων πολιτικών δυνάμεων της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης».

Επίσης, η αντιπροσωπεία του κυβερνώντος κόμματος θα συναντηθεί με τον αντιπρόεδρο και υπεύθυνο εξωτερικών σχέσεων του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης & Ανάπτυξης (AKP), Τζεβντέτ Γιλμάζ, τους αναπληρωτές προέδρους του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), πρέσβη Ουνάλ Τζεβικιόζ (υπεύθυνο εξωτερικών σχέσεων) και Φαΐκ Οζτράκ (υπεύθυνο οικονομικής πολιτικής και εκπρόσωπο τύπου) καθώς και τον εκπρόσωπο της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP), Ναζμί Γκιούρ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook