Σπίρτζης: Οι ευρωεκλογές δεν προεξοφλούν το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών (video)
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Open TV, υπογράμμισε ότι «τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ερμηνεύσει το ξεκάθαρο μήνυμα του ελληνικού λαού, αλλά και να επανεξετάσει τις τακτικές και τις επιλογές που έκανε».

Ο κ. Σπίρτζης τόνισε ότι «υπάρχει μια διακριτή διαφορά ανάμεσα στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές», ενώ προανήγγειλε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα απευθύνει τώρα ακόμη ένα προσκλητήριο στον προοδευτικό κόσμο.

Όπως σημείωσε ο κ. Σπίρτζης, η κυβέρνηση δεν περίμενε αυτή τη διαφορά με τη ΝΔ, ωστόσο το κόμμα έχει συγκρατήσει τις δυνάμεις του και η προοδευτική συμμαχία εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος και κυρίαρχος χώρος στην κεντροαριστερά.

Χαρακτήρισε «παλικαρίσια» την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, τη στιγμή που, όπως είπε, «θα μπορούσε να παρατείνει τη θητεία της κυβέρνησης, όπως έκανε ο Σαμαράς».

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναφέρθηκε επίσης στα «πυρά» που δέχεται επί τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση από την πλειοψηφία των ΜΜΕ.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook