Σκωπτική απάντηση Σπίρτζη στον Τσελέντη – «Να μην κινδυνολογεί και να σπέρνει φήμες για να τύχει λίγης δημοσιότητας…»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης έδωσε μια πολύ άμεση απάντηση στις κατηγορίες του καθηγητή και υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ Άκη Τσελέντη, ο οποίος ισχυρίστηκε πως στη γέφυρα στο Φαληρικό Δέλτα υπάρχει μια επικίνδυνη ρωγμή.

Ο κ. Σπίρτζης, από το βήμα της Βουλής και εν μέσω της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών που αφορά τη σύμβαση για το νέο διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι Κρήτης, όχι μόνο διέψευσε τους ισχυρισμούς τους κ. Τσελέντη, αλλά τον κατηγόρησε ότι  κινδυνολογεί για να τύχει λίγης δημοσιότητας.

«Υπάρχουν πολλοί που κινδυνολογούν με τις υποδομές της χώρας τους τελευταίους μήνες για να τύχουν λίγης δημοσιότητας. Ο κ. Τσελέντης ισχυρίστηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη γέφυρα. Για όνομα του Θεού. Πριν λίγους μήνες ο κ. Τσελέντης προέβλεπε μεγάλο σεισμό στη Βόρεια Ελλάδα. Να παρακαλέσω τη ΝΔ να τον συνετίσει να μην κινδυνολογεί και να σπέρνει φήμες για να τύχει λίγης δημοσιότητας».

Ο κ. Σπίρτζης συνέχισε την επίθεση του, τονίζοντας πως  «επειδή είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, καλό είναι να συνετίσει λίγο τον υποψήφιό της που κινδυνολογεί και διασπείρει φήμες για τις υποδομές της χώρας αλλά και τη σεισμική δραστηριότητα για να τύχει δημοσιότητας. Αυτή είναι η καλοπροαίρετη εκδοχή για αυτόν», πρόσθεσε ο υπουργός για να καταλήξει με νόημα ότι «υπάρχει και άλλη εκδοχή»…

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook