Σκληρή γλώσσα από το Μεγαρο Μαξίμου εναντίον της ΝΔ: Παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια με τις πλάτες του κ. Βέμπερ
Σκληρή ήταν η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου  που εκδόθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, ως απάντηση στις δηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη συνέντευξη του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματους Μάνφρεντ Βέμπερ.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «η ΝΔ, που ως κυβέρνηση υπέγραψε πρωτογενή πλεονάσματα 4,5% εις το διηνεκές και παρά το όργιο λιτότητας που επέβαλε στον ελληνικό λαό, δεν κατάφερε να πιάσει ούτε 0,5%, σήμερα που η κυβέρνηση έχει βγάλει τη χώρα εκτός μνημονίων, παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια με τις πλάτες του ακραίου Βαυαρού πολιτικού, κ. Βέμπερ».

Η ίδια ανακοίνωση προσθέτει «του ίδιου πολιτικού, δηλαδή, στον οποίο προσέφευγε ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να μεσολαβήσει για να μην ακυρώσει η κυβέρνηση την περικοπή στις συντάξεις».

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης σχολίασε τη συνέντευξη Βέμπερ, αναφέροντας σκωπτικά πως «πήγε ο Μάνφρεντ Βέμπερ να υποσχεθεί χαμηλότερα πλεονάσματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον “άδειασαν” η Κομισιόν κ η γερμανική κυβέρνηση. Πήγε να δικαιολογήσει το Όχι της ΝΔ στις Πρέσπες και αποκάλεσε τη Βόρεια Μακεδονία, σκέτο Μακεδονία. Μαυρογιαλούρος εκ Βαυαρίας!»

(ΑΠΕ/ΜΠΕ)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook