Παραιτούνται από τη διεκδίκηση των αναδρομικών βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ
Την παραίτησή τους από οποιαδήποτε διεκδίκηση αναδρομικών έκαναν γνωστή βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται γνωστό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπαγόρευσε στους βουλευτές του να μην προχωρήσουν σε διεκδίκηση των αναδρομικών, ενώ από πλευράς ΚΙΝΑΛ, ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Παύλος Χρηστίδης ανέφερε το ίδιο ακριβώς.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας παραιτούνται από οποιαδήποτε διεκδίκηση για αναδρομικά.

«Με εντολή του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας παραιτούνται σήμερα από το δικαίωμα να λάβουν οποιοδήποτε ποσό προκύψει ότι δύνανται να εισπράξουν βάσει της κυβερνητικής τροπολογίας για τη χορήγηση αναδρομικών σε ειδικά μισθολόγια», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΝΔ καλεί επιπλέον την κυβέρνηση και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να υιοθετήσουν την απόφαση αυτή «ως αυτονόητο και έμπρακτο σεβασμό στις θυσίες που έχουν υποστεί οι πολίτες τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης».

«Για εμάς είναι σαφές, όπως έχει ξεκαθαρίσει και η Φώφη Γεννηματά, πως κανένας τέως Βουλευτής δεν πρέπει να ζητήσει αναδρομικά» ανέφερε με τη σειρά του ο Παύλος Χρηστίδης στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook