«Ο Μητσοτάκης φλερτάρει στενά με ακροδεξιές ομάδες», καταγγέλλει ο Τζανακόπουλος

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ για τη στάση τους στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την επαναβεβαίωση της ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Αναλυτικότερα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open υπογράμμισε πως η ψήφος εμπιστοσύνης δεν αφορά μόνο το πρόσωπο του πρωθυπουργού, αλλά τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, όπως τις περιέγραψε στην τοποθέτησή του ο Αλέξης Τσίπρας και σχετίζονται με τη Συμφωνία των Πρεσπών, την αύξηση του κατώτατου μισθού, την προστασία της πρώτης κατοικίας και τη ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες.

Ακόμη, σε ό,τι αφορά τον χρόνο που θα εισαχθεί στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εκτίμησε ότι δεν θα καθυστερήσει, ωστόσο, όπως είπε, η κυβέρνηση προχωρά βήμα – βήμα οπότε τώρα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.

Ερωτηθείς για τις τελευταίες εξελίξεις και τη στάση του Ποταμιού στη Συμφωνία, όπου εξετάζεται το ενδεχόμενο της αποχής της ΚΟ κατά την ψήφιση κ ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά οτι «δεδηλωμένος στόχος της κυβέρνησης είναι να αποσπάσει πάνω από 151 ψήφους» κάτι που όμως τεχνικά δεν είναι απαραίτητο, όπως τόνισε ο υπουργός Επικρατείας που εκτίμησε ότι ο κ. Θεοδωράκης βρίσκεται σε δύσκολη πολιτική θέση.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook