Ο επανεκλεγείς Βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης μεγάλος κερδισμένος των Εθνικών Εκλογών
Πολεμήθηκε όσο λίγοι από το σύστημα των αντιπάλων του, οι οποίοι δημιούργησαν σύσσωμοι ισχυρούς πόλους εναντίον του καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με στόχο να τον «βγάλουν από τη μέση» για την εξυπηρέτηση των ατομικών συμφερόντων τους, κυρίως οικονομικών.

Ο ίδιος, μόνος απέναντι σε όλο το παλαιοκομματικό σύστημα των ευρύτερων κομματικών και κοινωνικών παραγόντων, απέδειξε με την επανεκλογή του ότι εκείνο που ψάχνει η κοινωνία και επιβραβεύει είναι η ανθρώπινη συμπεριφορά, η αλληλεγγύη και ο τρόπος ζώης να μένεις δίπλα στον συνάνθρωπο ανεξάρτητα από ποιο πόστο υπηρετείς και ποιες θέσεις καταλαμβάνεις. Αυτή ήταν και η ειδοποιός διαφορά που επικράτησε στη συνείδηση των χιλιάδων ψηφοφόρων και των πολιτών της Πρέβεζας, γιατί ο ίδιος σε όλη του τη διαδρομή απέδειξε ότι χωρίς κομματικές παρωπίδες πάνω και πέρα από όλα, ήταν πάντα απλός, ανθρώπινος και αλληλέγγυος στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά.

Ο Στέργιος Γιαννάκης, επανεξελέγη Βουλευτής Νομού Πρεβέζης, με την συντριπτική διαφορά των 1.000 ψήφων από τον αντίπαλο του, χάρη στον ακέραιο χαρακτήρα του, το ήθος, την αξιοπρέπεια, την πολιτική του διακριτικότητα αλλά κυρίως την αγάπη των χιλιάδων πολιτών του Νομού και κυρίως της νεολαίας στο πρόσωπο του.

Ο ίδιος μπήκε στην πολιτική πριν χρόνια για να δώσει και όχι να πάρει, αφού ήδη ήταν ένας αυτοδημιούργητος, επιτυχημένος πολιτικός μηχανικός, επιχειρηματίας κατασκευαστής και αυτό το απέδειξε και στα 4 χρόνια της προηγούμενης Βουλευτικής του θητείας. Παρέμεινε πάντα δίπλα σε όλα και όλους.

Είναι ένας από τους πιο δραστήριους κοινοβουλευτικούς αφού στα 4 ήδη χρόνια της Βουλευτικής του θητείας, και μάλιστα Βουλευτής της Αντιπολίτευσης, διεκδικούσε με σθένος τα συμφέροντα του Νομού του, καταθέτοντας συνολικά προς την Κυβέρνηση: 315 ερωτήσεις, 26 επίκαιρες ερωτήσεις, 78 αναφορές, 12 ομιλίες στη Βουλή, 31 ερωτήσεις κατάθεσης εγγράφων, 2 αιτήσεις κατάθεσης εγγράφων και 1 επερώτηση ενώ παράλληλα νυχθημερόν φρόντιζε να είναι δίπλα στους ανθρώπους του Νομού του, να μοιράζεται τα προβλήματά τους και να αφουγκράζεται το σφυγμό τους.

Μετριοπαθής, ενωτικός και υπερβατικός, χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες, την επόμενη των εκλογών, εξέπεμψε μήνυμα ενότητας σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς παράγοντες του Νομού αλλά και στους πολιτικούς του «αντιπάλους» για κοινή συστρατευση, κοινή προσπάθεια και κοινό αγώνα για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από το καλό του Νομού του, παραδίδοντας μαθήματα πολιτικού πολιτισμού και μεγαλοψυχίας σε όσους επιχείρησαν να τον απαξιώσουν.

Η ιστορία μένει να δείξει αν όντως η εμπλοκή με την πολιτική ορισμένων ανθρώπων, γίνεται με στόχο την ουσιαστική πρόσφορα ή σταματά στο ατομικό τους συμφέρον. Πράγμα που παραμένει ακόμα ζητούμενο στην πολιτική ζωή της χώρας.

Διαβάστε ολόκληρη την ευχαριστήρια επιστολή του Στέργιου Γιαννάκη, Βουλευτή Νομού Πρεβέζης.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους χιλιάδες φίλους και φίλες συμπατριώτες, από όλο το Νομό της Πρέβεζας, την οικογένειά μου και τους συνεργάτες μου, που έγιναν ο σκοπός του αγώνα μου και με εξέλεξαν εκ νέου Βουλευτή Νομού Πρεβέζης για την επόμενη, ίσως την πιο σημαντική τετραετία για τον Νομό μας.
θέλω να διαβεβαιώσω όλους και τον καθένα προσωπικά ότι η τιμή αυτή ανήκει και αντανακλάται σε όλους τους πολίτες του Νομού.
Με όλη μου την καρδιά σας επιστρέφω κάθε χαμόγελο, κάθε χειραψία, κάθε αγκαλιά που ανταλλάξαμε σε αυτόν το αγώνα. Κανείς δεν νικά μόνος του, οι παρέες γράφουν ιστορία.
Συγχαίρω όλους τους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα που δώσαμε μαζί γιατί με την κοινή μας προσπάθεια καταφέραμε να συγκεντρώσουμε το υψηλότερο ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Ηπείρου. Σας διαβεβαιώ ότι θα πορευτούμε με ενότητα και κοινή προσπάθεια για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό για το Νομό μας.
Από σήμερα ενωμένοι, ξεκινάμε με αυτοδύναμη Κυβέρνηση και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φτιάξουμε από την αρχή την Ελλάδα που μας αξίζει.
Την Ελλάδα της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας.
Με το ίδιο καθαρό βλέμμα, με έργα και πολλή δουλειά για το Νομό που δικαιούμαστε.
Σας ευχαριστώ για όλα από καρδιάς.
Συνεχίζουμε.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook